Foto: pixabay.com

Ova vatrena energija može sve osobe nadahnuti i pokrenuti puno optimizma te donijeti veliku sreću koja ih može vinuti u oblake. Velika hrabrost i sretne okolnosti mogu vas odvesti do najvećih uspjeha.

atma.hr – 52
Jupiter u Ovnu daje veliki entuzijazam pa se mnoge osobe mogu junačiti, postati borbene, strastvene, steći samopouzdanje do te mjere da će imati osjećaj da im nitko ništa ne može i da su nepobjedivi. Najbolje je da budemo sigurni u sebe i da se prihvatimo kakvi zaista jesmo.

S ovim aspektom može se dogoditi da precijenite sebe i svašta pokrenete i na kraju da ne bude od toga ništa. Ovaj aspekt donosi mnogo kontakta i putovanja u inozemstvo, mnogo uspjeha s moćnim osobama i poslove koji mogu biti uspješni duži niz godina.

Mnoge osobe mogu pokazati ili otkriti kod sebe neke novine kada je filozofija i obrazovanje u pitanju. Svi koji imaju neke teže aspekte s ovom konjunkcijom i Jupiterom iz Ovna mogu biti samožive, nestrpljive, vođe i da žele da bude sve po njihovom.

Ova vatrena energija može sve osobe nadahnuti i pokrenuti puno optimizma te donijeti veliku sreću koja ih može vinuti u oblake.

Velika hrabrost i sretne okolnosti mogu vas odvesti do najvećih uspjeha.

atma.hr – 52
Kakve će mogućnosti imati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, došlo je vaše vrijeme pa možete sve što ste željeli ranije učiniti. Nakon 12 godina imate ponovnu šansu da nešto proširite ili da svoje snove, projekte i planove sprovedete u djela.

Budite pažljivi ako nešto ne želite, onda se toga i riješite, jer Jupiter sve širi, bila to pozitivna ili negativna akcija ili misao.

Bitno je da isključite sva pretjerivanja i rizične poslove ili financijsko ulaganje.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovaj tranzit Jupitera i Marsa kreće kroz dvanaesto polje, što vam daje anđela čuvara kojeg vi ne vidite, a on vas čuva. Obratite pažnju na znakove pored puta, jer je to sada jako bitno, u ovom periodu dok vas Jupiter štiti.

Kako ste vi zemljani znak onda bi bilo dobro da se uskladite s prirodom i prirodnim zakonima.

Vrijeme je da ojačate svoje odnose i povežete se bliže s drugim ljudima. Priroda utječe na vas ljekovito.

atma.hr – 52
BLIZANCI

Dragi Blizanci, ovaj tranzit Jupitera vama ide kroz jedanaesto polje, što vam može dati veliku popularnost u društvenom životu. Sve vrste povezivanja i umrežavanja s ljudima sada može biti vrlo korisno za naredni niz godina.

Sada će mnogi poznanici biti spremni da vam pomognu, što ranije niste primjećivali. Sada kao ptica možete raširiti krila i letjeti s raznim jatima.

Usamljeni Blizanci sada se mogu pokrenuti i upoznavati nove ljude i više se družiti. Sada je najbolje da budete povezani s timom, zajednicom ili grupnim akcijama. Sreća je s vama.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je tranzit ovog Jupitera u vašoj desetoj kući, što vas može usrećiti i obasjati vaš cijeli život. Mnogi Rakovi sada mogu iskoristiti mnoge povoljne prilike i napredak u karijeri.

Nezaposleni mogu pronaći posao koji ih veseli i koji su željeli raditi. Sve se usklađuje pa ako radite na nekom projektu on vam može donijeti veliku sreću i priljev novca.

Vjerujte su sebe i svoje snove koji se sada mogu ispuniti uz blagoslov Jupitera.

atma.hr – 52
LAV

Dragi Lavovi, kod vas je ovaj tranzit Jupitera u vašem devetom polju duhovnosti, filozofije, putovanja, učenja pa se sada može proširiti vaše znanje i duhovne sposobnosti.

Mnogi Lavovi mogu putovati, širiti znanje ili uživati u avanturama.

Bitno je da širite svoje znanje i spoznaje, da steknete spoznaje i probate neke novine. Vrijeme je za avanturu i pokret, zato izbjegavate komfor i ograničenja, usmjerite se ka izobilju. Slušajte druge ljude.

DJEVICA

Drage Djevice, vama Jupiter tranzitira kroz osmo polje koje vas pokreće da se organizirate za novčane transakcije pa ako nešto prodajete ili ulažete novac, sada možete imati povoljne prilike.

Pojedine Djevice mogu dobiti nasljedstvo ili osigurati svoju imovinu. Neke osobe mogu istraživati svoju duboku intimu i funkcioniranje svoje podsvijesti i tako proširiti svoje spoznaje.

Sada je sigurno vrijeme za djelovanje pa nema potrebe da strepite.

banner za knjige NUMEROLOGIJA

VAGA

Drage Vage, kod vas ovaj tranzit Jupitera ide kroz vaše sedmo polje koje pokreće i osvjetljava vaše partnerstvo. Poznanstvo s novim ljudima donosi inspiraciju pa je moguće da se pojavi i srodna duša koja otvara vaše skrivene svjetove.

Svi koji su zauzeti mogu produbiti svoj partnerski život i podići ga na višu razinu. Ipak je Jupiter srodan s vama pa će biti lakše otvoriti svoje srce i priznati partneru što nije dobro u vašoj zajednici kako bi mogli praviti promjene.

Moguće je da upoznate moćne poslovne partnere ili budete više u javnom životu. Sretne mogućnosti s partnerima.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem šestom polju, što vam daje sretne periode kada je posao i zdravlje u pitanju.

Mnogi Škorpioni mogu proširiti ili naći posao. Mnoge lijepe i skladne mogućnosti sada vas mogu iscijeliti i dati vam lijepe prilike za zdrave navike u svakodnevnom životu.

Vi možete imati dosta posla i obaveza pa ipak se nemojte pretrpati da stignete sve odraditi.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera kreće kroz vaše peto polje što može pojačati zabavu, romantiku, avanture pa se možete više povezati s takvim osobama koje vas čine radosnim.

Povoljno je vrijeme za opuštanje, druženje i provođenje vremena s prijateljima. Moguće je da neke svoje hobije i talente pretvorite u posao i da ga proširite.

Sve velike i smjele ideje sada možete pokrenuti, jer za to imate energije i snage. Pojedini roditelji mogu se više baviti svojom djecom i proširiti vezu s njima.

banner za knjige sretan novac

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem četvrtom polju, što se odnosi na obitelj i dom. Mnogi Jarci mogu se odvojiti od roditelja, preseliti ili renovirati dom.

Jupiter iz Ovna može proširiti i ubrzati stvari što će iziskivati više vremena.

Pojedini Jarci mogu iz dubine srca pokazati neke emocije, koje su stajale i blokirale vaš put i napredak, a tiču se doma, obitelji ili partnera.

atma.hr – 52
VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se pokreće treće polje komunikacije, rodbine, prometa, misli i drugih Merkurovskih stvari. Jupiter vam daje samopouzdanje, a Mars energiju i snagu pa možete naglas reći što mislite i kako se osjećate.

Vrijeme je da formirate dublje veze, jer su vaše riječi sada vrlo moćne, a napredak u karijeri neće izostati.

Moguće je da uspostavite dobru komunikaciju s rodbinom, susjedstvom i širim odnosima na neki duži niz godina.

banner za stvari orgonski nakit

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj tranzit Jupitera ide kroz drugo polje koje vam nakon 12 godina pruža priliku da steknete ili uvećate svoje financije. Na postojećem poslu bi mogli dobiti povišicu, dok bi pojedine Ribe mogle uz redovan posao imati i dva sporedna financijska priljeva.

Sada se trebate trgnuti i ostaviti strah i ogorčenje iza sebe i krenuti u nove pobjede, puni samopouzdanja i energije. Raširite ruke i prihvatite sreću koja vam pripada.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević