Foto: pixabay.com

Ovo je borbeni Jupiter, pun strasti i entuzijazma, stoga mu dajte prostora da vas pokrene i donese vam obilje u život. Svi dobivamo priliku za osobni rast. Na nama je hoćemo li ostati na istim mjestima i žaliti se kako je sve loše ili ćemo pustiti te stare i potrošene verzije sebe i s vlastitom promjenom, promijeniti i životne okolnosti.

atma.hr – 52
Jupiter se po drugi put ove godine pomiče u znak Ovna. Prvi put se našao na početnoj poziciji tog znaka 10. svibnja/maja, a sada 20. prosinca/decembra po drugi i posljednji put. U Ovnu će boraviti do 16. svibnja/maja iduće godine.

Moguće je da nam se u naredna dva mjeseca ponove neka iskustva koja smo prošli od svibnja/maja do kraja listopada/oktobra ove godine.

Nova iskustva, nove spoznaje, realizacija. Jedan krug se zatvara, kreće novi ciklus.

Na krilima ovog Jupitera izlazimo na startnu poziciju. U prilici smo započeti ili ostvariti nešto što bi moglo biti značajno za nas kroz naredne godine.

Budući da je Mars retrogradan, a uskoro će i Merkur, okolnosti će se početi jasnije pokazivati i pokretati prema naprijed iza 18. siječnja/januara. Dotad planirajte, sredite, organizirajte, ucrtajte nove ciljeve u mapu svog života.

Počnite od sebe, od toga što je dobro, najbolje za vas. Slijedite onaj unutarnji glas koji vam pokazuje put, pokažite hrabrost i vjeru, krenite i ne odustajte.

atma.hr – 52
Ovo je borbeni Jupiter, pun strasti i entuzijazma, stoga mu dajte prostora da vas pokrene i donese vam obilje u život.

Svi dobivamo priliku za osobni rast. Na nama je hoćemo li ostati na istim mjestima i žaliti se kako je sve loše ili ćemo pustiti te stare i potrošene verzije sebe i s vlastitom promjenom, promijeniti i životne okolnosti.

Svaka promjena počinje iznutra prema van.

Birajte za sebe i za svoje najviše dobro!

Jupiter će vas nagraditi.

Julijana Oremović