People photo created by jcomp - www.freepik.com

Osjećamo da se nešto važno mora mijenjati, da nismo ni na nebu, ni na zemlji. I to je u redu jer se zapravo spremamo na jako važne promjene pa se tako i psihički i fizički osjećamo apatično i stagnacijski jer se pripremamo na veliki preokret. Sve ovo nam govori o Svjetlosti koja se pobrinula da pobjedi Zlo, a sada smo u procesu čišćenja i pobjeđuju samo iskreni i vjerni.

atma.hr – 78
Jupiter upravo “šeta” posljednjim stupnjevima Vodenjaka pa osjećamo veliki međuprostor i osjećamo da se nešto važno mora mijenjati, da nismo ni na nebu, ni na zemlji. I to je u redu jer se zapravo spremamo na jako važne promjene pa se tako i psihički i fizički osjećamo apatično i stagnacijski jer se pripremamo na veliki preokret.

29.12. Jupiter ulazi u Ribe gdje će se zadržati do 10.05. 2022. godine. Ono što možemo očekivati pod utjecajem ovog tranzita je Svjetlost na kraju tunela.

Jupiter u Ribama ima veliku moć da nam osvijetli sve puteve ovisno o tome gdje se u karti nalazi i ovisno o tome jesmo li spremni progledati.

Također, možemo očekivati i velike promjene na Zemlji u smislu elementarnih nepogoda, tj. najviše poplava jer su Ribe vodeni znak, a cilj je onoga što nam priroda želi poručiti da prestanemo pokušavati biti nadmoćni i da koristimo one ljudske istinske kvalitete.

Svako tko u ovom periodu bude njegovao ono u što istinski vjeruje u tome će i uspjeti, dok će isto tako procvjetati sve vezano uz alternativno liječenje, ezoteriju i iscjeljivanje.

Osjetiti ćemo također veliku moć empatije i što znači kada smo svi zajedno u nečemu, ali je, naglašavam, istinski važno da u vjeri ne posustanemo.

banner budi voda

12.04. u 16:42 odigrati će se Jupiter u konjukciji s Neptunom u Ribama na 23°58’, pa možemo očekivati i vrlo velike promjene na globalnom planu, vezano uz liječenje i nova otkrića glede medicine i zdravlja ljudi.

Sve što ima veze s ljudskom psihom i prirodom bit će od iznimne važnosti, pa možemo očekivati procvat psihoterapije i alternativne medicine.

Kako bi imali bolji uvid Jupitera u Ribama možemo se vratiti u period listopada 2010. do kraja siječnja 2011. godine. U RH i okolnim zemljama imamo par primjera:

atma.hr – 78
– uhićenje Sanadera 10.12.2010., kao što je u studenom u Hrvatskoj proglašen izlazak iz krize
– u BiH 8.11.2010. – Savjet ministara Europske unije ukinuo vize Bosni i Hercegovini i Albaniji
– u Srbiji 01.01.2011. ukinut obavezni vojni rok

Sve ovo nam govori o Svjetlosti koja se pobrinula da pobjedi Zlo, a sada smo u procesu čišćenja i pobjeđuju samo iskreni i vjerni.

Stoga, budimo u Svjetlosti i vjeri zajedno, empatični i s rukom u ruci drugoga.

Roberta Prelčec, astrolog (FB Struja Univerzuma)

Za astrološke konzultacije ili tarot poslati upit u inbox ili na 0924078486