Ima li boljeg početka jesenskog tjedna, od sat vremena jutarnje joge?
Kroz 60 minuta joge pripremit ćemo se za dan pred nama: istegnut ćemo cijelo tijelo, raditi na jačanju zglobova i mišića, povećanju fleksibilnosti kralježnice. Uz vježbe disanja i kratku meditaciju, dan će vam zasigurno početi drugačije od uobičajenog.

Radimo klasičnu Hatha yogu koju mogu vježbati sve dobne skupine, bez obzira na predznanje.
Sat se prenosi i online u realnom vremenu, putem Zoom aplikacije, za one koji su spriječeni doći u dvoranu, te možete upisati i online vježbanje.

Ponedjeljkom i četvrtkom, od 8:30 – 9:30 sati.

Mjesečna članarina – 250 kn
Mjesečna članarina za članove Apolon centra – 200 kn
Drop-in sat – 50 kn
Probni sat je besplatan.
Grupa se formira, počinjemo čim popunimo mjesta.
Požurite sa svojom prijavom!

Uplate:
– na žiro-račun Apolon centra
– osobno, u Apolon centru, Bauerova 21/IV. kat
Prije uplate, molimo obavezno provjerite ([email protected] ili na 095 816 88 88) da li se formirala grupa.

O voditeljici:
Aleksandra Dodoš – EYF 600
S yogom se susreće kao tinejdžerica, sredinom 1980-ih godina. 2015. godine kod Yogacharye Jadranka Mikleca, dovršava 600-satni Studij vedskih znanosti te stječe zvanje Yoga Śiromani (Yoga učitelj). 2016. godine završava školovanje za ayurvedskog terapeuta prema Maharishi Ayurveda standardu. Surađuje s nekoliko hrvatskih ayurvedskih savjetnika i članica je Panchakarma Detox Team-a Glavini. Nakon višegodišnjeg podučavanja joge, tijekom pandemijske 2021. godine započinje dodatno školovanje s područja Yoga terapije kod Yogacharye Jadranka Mikleca . Edukacija je u tijeku.

Redovita članica i članica Upravnog odbora Hrvatskog saveza za yogu. ( www.hsy.hr). Praktikant trancendentalne meditacije i Pranic Healing terapeut.

ŽELIM SE PRIJAVITI! [email protected]ail.com
095 816 88 18