Foto: pixabay.com

Ako ste primijetili da su ljudi oko vas u protekla 3 tjedna bili vrlo razdražljivi i planuli bi na svaku sitnicu (a ni vi niste bili ništa bolji!) – trebate znati da se nalazimo pred krajem jednog vrlo izazovnog razdoblja kojeg kabalisti zovu Ben HaMetzarim ili tri negativna tjedna (11. srpnja 2017. do 1. kolovoza 2017). Dakle, 3 “paklena” tjedna traju još samo 31.7. i 1.8.! ALI…

39

Zadnji dan ovog perioda, 31.7./1.8. je i najnegativniji dan u godini i tog dana treba biti jako pažljiv!

Zašto?

Ovo je vrijeme kada se naša sebična priroda budi. Teže je nego inače, kada se nešto dogodi, ne reagirati negativno. Naša sigurnost je bila i biti će testirana i mnogi će otkriti više negativnosti unutar sebe, nego što smo ikada željeli vidjeti.

Naša početna reakcija na ovu vijest izaziva želju da 31.7. i 1.8. ostanemo ostanemo kod kuće i sakrijemo se ispod jastuka, ali to nije dobar odgovor. Treba izaći u svijet i suočiti se s tim dodatnim izazovima kako bi naučili sve što trebamo.

Iako je ovo vrijeme najintenzivnije, jednako je tako vrijeme najvećih mogućnosti i može donijeti velike nagrade.

Ovo je vrijeme kada se možemo očistiti od negativnosti, pa čak i bolesti.

39

Zohar (skup komentara na Toru, namijenjen kao vodič ljudima koji su već postigli visoke duhovne stupnjeve) objašnjava da se duhovni ozonski sloj koji nas obično okružuje privremeno uklanja.

Ovaj nedostatak zaštite rezultira koncentriranom energijom koja nas izravno prožima. Bez odgovarajućeg ograničenja, nismo u stanju nositi ovu infuziju energije. Kroz povijest, to je rezultiralo ratovima i velikim nesrećama.

Međutim, ako smo svjesni toga i ako se još 31.7. i 1.8. više okrenemo željama drugih i davanju bezuvjetne ljubavi, pogotovo kada smo ljuti ili depresivni, može nam to stvoriti ogromnu dobrobit i podići nas na višu razinu.

Usredotočujući se na transformaciju kada je najteže to učiniti, možemo ukloniti negativnost naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

39

Kada se gleda iz ovog kuta, ova 3 tjedna uopće nisu bila zastrašujuća. Strah je ono što nas drži zaglavljenim u našim uzorcima i blokira nas da ih otklonima i dovedemo blagoslov u svoje živote.

Pozdravljajući izazove, ovo vrijeme nas može odvesti na našu sljedeću razinu pokazujući nam ono što moramo promijeniti.

Najteži trenuci u životu su rijetke prilike za preobrazbu.

Budimo svjesni energije, kontrolirajmo dobro svoje postupke još 31.7. i 1.8. – i ovo mogu biti najmoćnija tri tjedna koja smo ikada doživjeli!

lifex.hr

Atma savjetnici čekaju na tvoj poziv!


Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

AKCIJA: Ultra jaki kurkumin!

Sangreen, 500 mg, BCM-95

mini

Ultra strong kurkumin BCM-95 učinkovitiji je u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume!

Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).

Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II

Pakiranje: 60 kapsula (vegan) x 500 mg / Doziranje: 1-2 kapsule dnevno nakon obroka

Cijena: 239 kn

Prethodna objavaSvi imamo implantate kroz koje nam se u svjesnost umeću misli – evo kako djeluju!
Slijedeća objava“Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti.” – Citati velikana o radu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.