pixabay.com
Kada Mjesec plovi Vodenjakom sve je moguće, pa i ono nemoguće… Bit ćemo otvoreni za sve što je novo i neobično, drugačije. Želja za druženjem je nešto veća. Prijatelji dragi, gdje ste…

Nove ideje, želje, nadanja kao na filmu … Netko će poželjeti – i nešto promijeniti. Budućnost je primamljiva. Potreba za slobodom jača.

Nekome bi mogle pasti na pamet razne ideje, netko će biti human i podijeliti nešto s nekima koji nešto nemaju, grupne aktivnosti su također moguće, iznenađenja (i dobra, i manje dobra), uzbuđenja, netko će poželjeti neku vrstu slobode i oslobađanja (od nečega ili nekoga).

Mjesec u Vodenjaku je taman tu za one koji su negdje ili u nečemu “zaglavili”, upali u neku rutinu i kolotečinu, tu je da to malo razdrma, promijeni.

Vodenjak uvijek ide ispred vremena, možda nekima od vas padne na pamet nešto što nikada niste radili ili nešto što odavno niste radili …. Često ovdje spominjem letenje… ova energija je odlična za tako nešto. Ali dobra je i za astrologiju, učenje, razumijevanje.
Dobra energija Mjeseca u Vodenjaku

Dobra je ovo energija da se istaknemo kao pojedinci, ali dobra je i za grupna događanja i okupljanja, za druženje generalno.

Ova energija može probuditi u nama humanost, odlična je za humanitarce, ali i za svakog tko želi i može biti human. Tko može neka izdvoji nešto… Bar da se sjetimo djece, one djece kojima nema tko pružiti nešto.

Ovu energiju obično više osjete svi s natalnim Mjesecom u Vodenjaku, u Blizancima, Vagi (zračni znaci), zatim svi koji imaju u natalnom Mjesec konjukcija Uran, Nat. Mjesecom u 10. kući (bez obzira na znak).
Poznati s Mjesecom u Vodenjaku:

Marilyn Monroe, Britney Spears, Diana- Princess of Wales, Uma Thurman, John Lennon, Bruce Willis, Russell Crowe, Ashton Kutcher, Charles Manson, Victoria Beckham, Audrey Tautou, Angela Merkel, Muhammad Ali, Woody Allen, Sophia Loren, Johann Sebastian Bach, Vivien Leigh, Albert Camus, Kate Bush, Jean-Paul Sartre, David Duchovny (X-Files), John Malkovich.

Preuzeto s bloga: zvezdanindnevnik.blogspot.hr

Prethodna objavaOrgonski prsten Crvena Ruža – Tirkiz, gorski kristal i kvarc
Slijedeća objavaPlacebo će postati legitimna metoda liječenja prije ili kasnije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.