Foto: pixabay.com

Ideja o “nama” prestala je postojati u cijelosti.

Prvi put kad sam se zaljubila u tebe, nisam bila svjesna onoga što mi se dogodilo. Nisam mogla u potpunosti shvatiti veličinu situacije i dopustila sam da me proguta bez mog potpunog razumijevanja.

Nisam doista cijenila korake koji su vodili mojem velikom eureka trenutku (koji također nije bio tako spektakularan kao što sam očekivala da će biti). Jednostavno mi se jedan dan pojavila misao: Volim te. I tek tako, znala sam.

Nije bilo žaruljice koja se uključila odjednom. Nije bilo vatrometa. U pozadini nije bilo dramatične glazbe. Svijet se nije počeo lagano vrtjeti niti se činilo da se vrijeme zaustavlja, piše Relationship rules. Nije bilo dramatičnog pomaka u mojoj perspektivi. Svijet je funkcionirao kao i obično, nesvjestan te iznenadne spoznaje do koje sam došla.

Bilo je čudno jer iskustvo nije bilo slično iskustvima o kojima sam čitala u romantičnim romanima Nicholas Sparksa ili u onim romantičnim komedijama. Nisam osjetila da mi srce lupa. Nisam osjetila da mi krv ključa.

Nisam imala osjećaj da se Svemir urotio i da je namjestio sve da bi se osjećala ovako. Bilo je to postepeno nakupljanje koje me je na kraju suptilno iznenadilo. Sve je počelo kad smo se prvi put sreli u kafiću i neobavezno popričali o knjizi koju sam čitala.

S vremenom smo se dublje povezali i izgradili smo vezu. Počeli smo se približavati jedno drugome na našim dugim putovanjima ka nigdje. Naša se ljubav polako počela formirati tijekom onog vremena kad smo samo ležali na kauču kod kuće, iako to nismo znali.

Nije bilo zvijezda ni kometa. Samo smo postojali mi. Izgledalo je kao da jučer ljubav nije postojala, a danas, evo je, zuri u naša lica.

I odjednom, djela ljubavi su se usadila u moj sustav. Gotovo je postalo nešto poput rutine. Svakog jutra kada bih se probudila, odmah sam razmišljala o tebi. Poslala bih ti poruku kako bih ti zaželjela dobro jutro i obavijestila te da sam na putu prema poslu. A onda bih došla kući i opet bi ti pisala. I tako iz dana u dan.

Bilo je to gotovo nešto urođeno; nešto poput refleksa. Bilo je više robotski nego emocionalno i iznutra me to izluđivalo. Nisam znala što da radim. Bilo je to kao da sam zarobljena u emocionalnom vakuumu, gdje se nisam mogla kretati ni gore ni dolje ni lijevo ni desno. Bila sam zaglavljena i čeznula sam za kretanjem; bilo kakvim. Trebao mi je znak života.

To je čudno iskustvo, kako možete pokušati spojiti svoj život sa životom druge osobe dok još uvijek pokušavate sačuvati svoj osjećaj individualnosti. Mi smo bili u suštini dva graška u mahuni, ali još uvijek smo se karakterizirali kao dva vrlo različita graška. Mislim da je to bio problem.

Nikada nismo htjeli otpustiti naš osjećaj individualnosti. Nikada nismo htjeli popustiti – niti malo. Postupno, “mi” se počelo pretvarati u “ti i ja”, a onda su stvari počele ići nizbrdo. Mi smo se udaljili.

Ideja o “nama” prestala je postojati u cijelosti.

Ali sudbina nas je opet iznenadila, ovdje smo opet; s novom prilikom za pokretanje novih stvari. Ovaj put imamo priliku učiniti stvari ispravno. Imamo priliku uživati ​​u svim trenucima i ne žuriti kroz faze. Imamo priliku ići polako i cijeniti trenutke kako budu dolazili.

Imamo priliku naučiti biti prisutniji i aktivniji. Zaljubljivanje sada neće izgledati kao rutina. Neće biti toliko obično. Znam na koje stvari treba paziti i ovaj put ću biti bolje pripremljena za njih. I dok se stvari možda neće činiti potpuno novima, bit će jednako uzbudljivo kao i prije.

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr

PRSTEN OD DALMATINSKE MASLINE

PRSTEN OD DALMATINSKE MASLINE

Vrhunski ručni rad, fino brušen

Zaštićen s 15 slojeva CA premaza koji mu daje staklenasti sjaj, vodootpornost, te čuva od ogrebotina.

Unutarnju dijametralnu širinu prstena možete izabrati: od 15–25 mm. Debljina obruča drveta je cca 2 mm. Cijena je bez drvene kutijice

Cijena: 290 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaJednostavan način za brzo podizanje serotonina, enzima sreće
Slijedeća objavaFatalne i opuštene Talijanke: 10 jednostavnih trikova ljepote iz zemlje pizze, paste i sladoleda
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.