Foto: unsplash.com

Na prvi pogled, alfa ženu je vrlo teško impresionirati. Nevrijedni muškarci će je vidjeti kao prijetnju njihovim željama u životu. Smatrat će je trnom na ruži, ali ne znaju da je to ono što je čini ljepšom od ostalih.

I samo će pravi muškarci vidjeti to.

Alfa žena ima stav “ono što vidiš je ono što ćeš dobiti”. Pokazat će ti svoje istinske boje i nikada se neće pokušati mijenjati samo da bi ti privukla pozornost. Ona je svjesna tko je, 100% je svoja i neće djelovati nedužno samo kako bi izbjegla zastrašivanje nekoga.

Ona živi svoj život u najvećoj mjeri i ovo se može činiti pretjeranim drugima jer je nekim muškarcima lakše zaštititi ‘nevine’ žene, ali će alfa žena biti ona koja će te štititi od tvojih svakodnevnih izazova. Može biti tvoj najbolji prijatelj u najgorim vremenima i nikad neće napustiti tvoju stranu.

Alfa žena zna što želi i ona se ne boji to pokušati dobiti, bez oklijevanja. Ona želi postati najbolja verzija sebe i dobiti najbolje stvari u životu s tobom ili bez tebe, piše Thought catalog.

Zapamti, htjet će te, ali te nikada neće trebati. Nema ništa iskrenije i privlačnije od žene koja te zaista želi, iako se sama može nositi sa životom.

Ona će ti pomoći da uspiješ. Nije bitno je li posao u tijeku, pomoći će ti da postigneš svoj san ili svoj cilj.

Alfa žena će biti tvoja stijena i možeš se osloniti na nju kad život postane težak. Ona će učiniti da želiš biti bolji čovjek, ne zato što želiš biti bolji od nje, već zato što te izaziva i pokazuje ti da zaslužuješ biti bolji.

Uvijek će željeti ono što je najbolje za tebe. Ona te nikada neće pokušati prisiljavati da promijeniš svoje načine i da sanjaš o životu koji nikad nisi doista želio.
Alfa ženu može biti teško shvatiti s vremena na vrijeme, ali nju nikada nije teško voljeti. Nikada neće dignuti zastavu predaje na prvi znak sukoba u vašem odnosu; borbe su je učinile tako snažnom.

Zato se nikada nećeš morati brinuti da će odustati od tebe. Jer neće.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

MUŠKE NARUKVICE

MUŠKE NARUKVICE

Idealan poklon za posebnu mušku osobu u vašem životu!

Predivne narukvice izrađene od poludragog kamenja pretežno tamnih tonova u kombinaciji metalnim ukrasima.

Pružaju snažnu zaštitu, opuštaju napetost, daju snagu i vitalnost!

Odaberite idealan kamen za sebe ili svog partnera - hematit, opsidijan, tirkiz, lapis lazuli, oniks...

Cijena: 130 - 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNe dajte da vas obuzme loša energija: Kako se isprazniti od negativnih emocija
Slijedeća objavaEra Vodenjaka – Život u petoj dimenziji na Novoj Zemlji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.