Foto: pixabay.com

Ako ste osoba koja se voli zabavljati, vjerojatno mislite da su neke droge i alkohol jednako dobra zabava. Metafizički razlog tome je to što kada uzmete droge, vaša aura se širi kako bi mogla obuhvatiti energiju duše koja se brzo diže i širi kada ste pod utjecajem opijata.

Kako povremena upotreba droga i alkohola utječe na vašu vibracijsku razinu? Jesu li učinci privremeni ili su štetni za vašu energiju? O mogućnostima se dugo raspravljalo i sada ćemo o tome raspravljati.

Već je poznato da droge (farmaceutska i rekreativna), kao i alkohol, vrlo brzo šire energetsko polje vašeg tijela, piše The wild child. Naša aura je naš oblik energetske zaštite, tako da kad konzumiramo nešto što nas ‘podiže’, naša energija duše doslovno izlazi iz našeg tijela, a naša se aura vrlo brzo širi i pokušava obuhvatiti energiju.

Zbog toga se često stvara efekt paukove mreže, stvaraju se rupe u našoj auri. Rupe u auri omogućuju negativnim energijama da se ušuljaju. Zamislite svoje tijelo kao energetski ozonski sloj!

Ne proširuju sve droge i lijekovi (aspirin i slično) energetsko polje. Međutim, sve što vam omogućuje da se osjećate opijeno čini da vaša energija raste i vaša duša počinje curiti iz energetskog polja u prostor drugih ljudi. Ovo nije baš dobra stvar.

Osim toga, ako ste ikada imali mamurluk ili osjetili posljedice nuspojava droga onda možete osjetiti vašu razinu vibracija!

Strašan je osjećaj kada je vibracija vrlo niska. Mamurluk može biti privremen, ali ako ste proširili energiju na mjesto gdje ste napustili svoje tijelo, mogu se pojaviti druge energije i dobro iskoristiti vaše tijelo!

Jeste li ikada vidjeli kako netko tko je bio sretan i dobro raspoložen u kratkom vremenskom razdoblju postaje nasilan dok je pod utjecajem opijata?

To je karakteristično za invaziju energije i ova će energija najvjerojatnije ostati s tom osobom dok se ne ukloni kroz neki energetski rad ili čišćenja duše.

Je li to razlog zašto se alkohol naziva ‘spiritom’?

Kada se aura razbije, stvara se otvor za negativne utjecaje.

Kada je vaša aura oslabljena, doslovno stvara vakuum za ljude, situacije i iskustva koja bi vam mogla iscrpiti vašu energiju i vitalnost, što bi moglo dodatno oslabiti vašu auru.

Znate kada se probudite mamurni i niste u stanju napustiti kuću?

Naravno, vaše tijelo treba odmor, ali potrebno je nekoliko dana izdvojiti za popravak unutarnjih oštećenja vašeg energetskog tijela.

Kada provodite neko vrijeme u osami nakon noćne zabave, također ćete se držati podalje od svega što može ozbiljno oštetiti vaš duhovni napredak.

Osjećaj uzbuđenja ili opijenosti je poput prikaza onoga što bi se moglo prirodno dogoditi kroz intenzivni duhovni rad.

A ako je moguće da se osoba osjeća ‘povišeno’ kada uzme placebo tabletu, onda je definitivno moguće postići taj isti osjećaj kroz duhovnu praksu.

Želite li znati više? Ovaj video objašnjava sve. Uživajte!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaOdlike mentalno jakih osoba – jeste li i vi jedna od njih?
Slijedeća objavaEvo što jednostavno ne mogu podnijeti: Ovan spore ljude, Lav svakoga tko je bolji, a Jarac dramu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here