U iduća dva tjedna ne donosite važne poslovne i ljubavne odluke, jer vam procjena možda neće biti dobra

Mjesec, simbol promjenjivog raspoloženja u znaku Ovna, jučer se našao “preko puta” Sunca (ego) u Vagi, zato dobro razmislite prije nego što donesete važnu odluku i čuvajte se pogrešnih procjena. Pomrčina Mjeseca će najviše utjecati na partnerske odnose, ali i na osobe koje su zbog posla prisutne u javnosti, što se posebno odnosi na žene. Ako vam je Sunce, Mjesec, Merkur, Venera ili Mars blizu 4. stupnja Ovna, Raka, Vage ili Jarca, više ćete osjetiti utjecaj pomrčine Mjeseca.

Pomračen Mjesec obrazuje povoljan aspekt sa Saturnom u Strijelcu, što otvara nove mogućnosti za suradnju sa strancima. Mjesečevi nepovoljni aspekti sa Merkurom, Marsom i Jupiterom mogu se odraziti na sve vidove komunikacija, odnos s partnerom, majkom, rodbinom, djecom … Pošto Mjesec simbolizira mase, a nalazi se u Ovnu, znaku uniformiranih zanimanja, i to blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, veće su šanse za izbijanje štrajkova što je još više naglašeno kvadratom s Plutonom, planetom moći.

U vrijeme pomrčine Mjeseca, simbola podsvijesti, vodeni znaci mogu biti podložniji promjenama raspoloženja i nesanici. Vozači bi trebali biti oprezniji, osobito na raskrižjima. Ova pojava više utječe na žene koje bi trebalo da obrate pažnju na hormonski status, krvne žile i genitalne organe.

Ipak, pomračenje nije uvijek opasno, Mjesec u harmoničnim aspektima sa nekim tranzitnim planetama može donijeti inspiraciju i nadahnuće umjetnicima, uspjeh sportašima kao i tajne dogovore s utjecajnim osobama iza zatvorenih vrata. Utjecaj Mjeseca naglašen je u Raku, Biku i Ribama, zbog čega će ovi znaci najviše osjetiti pomračenje, a Jarčevi, Škorpioni i Djevice najmanje.
OVAN (21.3. – 20.4.) – Točka pomrčine Mjeseca u vašem astrološkom polju ličnosti upozorava izbjegavati rasprave sa ženama, ma kojeg spola bili. Pazite se u prometu. Izbjegavajte alkohol.

BIK (21. 4. – 21.5.) – Utjecaj pomrčine Mjeseca u 12. astrološkoj kući utječe i na vas i na vašeg partnera koji može biti nervozniji i nesigurniji nego inače. Odložite donošenje važnih odluka i u poslu i  u ljubavi.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.) – Pomračenje Mjeseca u 11. astrološkom polju opominje da u ovom razdoblju biti oprezniji ukoliko surađujete sa strancima kao i izbjegavati sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Promjenjivo raspoloženje.

RAK (22.6. – 22.7.) – Točka pomrčine Mjeseca, vašeg vladaoca, u astrološkoj je kući karijere što može donijeti profesionalni uspjeh i uvećanje prihoda, posebno ako se bavite umjetnošću ili sportom. Pazite se u prometu.
LAV (23.7. – 22.8.) – Pod utjecajem ste pomračenja u devetom astrološkom polju, pa budite oprezniji ukoliko surađujete sa strancima, radite u medijima, marketingu ili turizmu. Izbjegavajte alkohol.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) – Pomračenje Mjeseca u vašoj osmoj astrološkoj kući upozorava da izbjegavate rizične financijske transakcije, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina. Podložnost ozljedama.

VAGA (23.9. – 22.10.) – Točka pomrčine Mjeseca u sedmom astrološkom polju donosi vam nove poslovne ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte rasprave s partnerom i potpisivanja važnih ugovora.

ŠKORPION (23.10. – 10:11.) – Pomračenje Mjeseca u šestoj astrološkoj kući može vam donese tajnu romansu sa osobom koja se bavi medicinom ili umjetnošću. Povedite više računa o odnosu prema kolegama i izbjegavajte stresne situacije.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.) – Pomračeni Mjesec u petom astrološkom polju pod utjecajem Saturna u vašem znaku može vam donese isplativu ponudu od stranaca, naročito ako ste u zrelijim godinama. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inozemstvo.

JARAC (22.12. – 20.1.) – Zbog pomračenje Mjeseca u četvrtoj astrološkoj kući blizu vašeg vladaoca Urana izbjegavajte rasprave sa članovima familije i partnerom. Nije trenutak da započinjete privatni biznis.

VODENJAK (21.1. – 19.2.) – Točka pomrčine Mjeseca u vašoj trećoj astrološkoj kući donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri, naročito ako se bavite znanstvenim radom ili radite u medijima. Osjetljiv živčani sustav. Pazite se u prometu.

RIBE (20.2. – 20.3.) – Pomračenje Mjeseca u vašem drugom astrološkom polju donosi inspiraciju i motivaciju umjetnicima i sportašima. Ipak, izbjegavajte rizične financijske transakcije.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaOvih stvari treba biti svjestan svakog dana u životu!
Slijedeća objavaDr Eric Pearl: Sve što biste trebali znati o Rekonektivnom iscjeljivanju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.