Foto: pixabay.com

52
Postoje mnoge priče koje govore o iscjeliteljskim sposobnostima životinja. Istraživanja pokazuju da jednostavno milovanje mačke ili psa može smanjiti krvni tlak.

Terapijske životinje koje posjećuju domove za njegu i hospicije donose mir i radost pacijentima koji se mjesecima nisu mogli nasmijati.

Postoje priče o konjima koji pomažu ljudima izliječiti emocionalne i psihološke probleme, priče o psima koji nekako mogu osjetiti rak kod ljudi, čak i prije nego što ga liječnici mogu pronaći, a i o psima koji mogu znati kada će netko doživjeti napadaj.

Ne vjeruj svemu što misliš…

U nekom trenutku, svi vlasnici kućnih ljubimaca iskusili su ugodu kad su naši kućni ljubimci bili blizu kada smo bolesni, čak i kada se radilo o nečemu ne tako ozbiljnom, poput prehlade. Istraživanja su čak pokazala da mačje predenje može pomoći kod zacjeljivanja kostiju, tetiva, ligamenata i mišića, a također može olakšati bol.

Upoznao sam nekoliko takvih maca iscjeliteljica tijekom godina rada u veterinarskim klinikama. One bi radile svoju magiju na razne načine – znale bi se sklupčati pored druge mačke ili psa, došle bi do zabrinutog klijenta u čekaonici ili do člana osoblja kojeg je trebalo utješiti jer je upravo radio na nekom teškom slučaju.

No, nijedna od tih mačaka nije iscjelitelj poput Buckleyja, koji je predmet moje knjige „Buckleyjeva priča – Lekcije mačjeg učitelja“.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Buckley je činio sve gore spomenute stvari dok je živio u klinici za životinje, piše Conscious cat. Kada je došao kući sa mnom, postao je moj Reiki asistent. Reiki je energetska terapija koja je nastala u Japanu. Kao Reiki majstor praktičar, prenosim energiju klijentu stavljajući mi ruke na tijelo ili malo iznad tijela.

Radim s kućnim ljubimcima i s ljudima i otkrio sam da su životinje, posebice mačke, nevjerojatno osjetljive na energiju Reikija. Neki čak kažu da su mačke izumile Reiki. Iako to može biti malo nategnuto, mačke intuitivno znaju kako iskoristiti energiju za svoje najveće dobro.

Buckley je volio biti u sobi dok sam davao tretmane i ostajao je u sobi ako je osoba koja je dobivala tretman voljela mačke. Ali samo to što je bio u sobi obično nije bilo dovoljno za njega – on je postao aktivni sudionik u liječenju. Znao bi se popeti na stol i često bi se sklupčao pored klijenta.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Shvatio sam nakon nekoliko takvih trenutaka da je intuitivno znao gdje je potrebna dodatna energija, a klijent bi često izvještava o dodanom osjećaju topline ili pulsiranju na područjima gdje je Buckley bio smješten tijekom tretmana.

Često sam preskakao područja na koja bi se Buckley smjestio tijekom tretmana i usredotočio bih se na druga mjesta. Znao sam da je moj mali iscjelitelj pokrio taj dio.

Mislim da je također općenito preobrazio energiju u kući. Sve mačke to rade u određenoj mjeri. Mačke su osjetljive na energiju i imaju sposobnost mijenjanja negativnih energija u nešto mirno i smirujuće. Čini se da je Buckley bio majstor u tome. Više ljudi komentiralo je mirnu energiju u mojoj kući nakon što je došao živjeti s nama. Govorili su da prije nikada nije bilo tako mirno.

52
Životinje također daju duhovnu komponentu iscjeljivanju. Buckleyev intuitivan osjećaj tijekom Reiki tretmana o tome gdje je potrebna energija potječe iz duhovne dimenzije. Ljudima koji prakticiraju Reiki je potrebno mnogo godina prakse da postignu tu razinu intuitivnosti.

Kako su vama životinje u vašem životu pomogle da se iscijelite?

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Cijena: 89,00 kn 80,10 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.