Foto: pixabay.com

U životu se možemo susresti s neočekivanim teškoćama zbog kojih se čini kao da se sve ruši.

Ponekad možemo napraviti greške zbog kojih završimo u takvim problemima kakve nismo mogli ni zamisliti. Srećom, život je putovanje, a ne odredište. Mi patimo, tako da možemo učiti i rasti iz iskustva.

Ta bol, ta nesreća neće trajati zauvijek, iako znam da izgleda kao da bi mogla. U nastavku se nalaze četiri prijedloga koja će vam pomoći da ubrzate tempo tih ‘lekcija’.

Preporučila bih vam – ako slijedite ove prijedloge, možete ih raditi u navedenom redoslijedu, ali vi najbolje znate  svoju situaciju, stoga radite ono što smatrate da je najbolje.

Spoznajte i priznajte istinu u svojoj situaciji

Prvi korak će biti jedan od najtežih. Bez obzira na sve, život nastavlja marširati naprijed naizgled hladnog srca. Shvaćanje da niste na mjestu gdje ste namjeravali biti je prvi korak za vraćanje natrag na stazu i u svoj tempo.

Dakle, dišite i priznajte neke činjenice. Niste gdje želite biti, ali zašto?

Gdje bi radije bili? Što vam u trenutačnoj situaciji uzrokuje patnju? Vodi li vaše sadašnje stanje ka sretnim i produktivnim odlukama ili prema većoj patnji?

Postavite sebi pitanja o temeljnim aspektima vašeg života. Možete ih i zapisati.

Atma ponuda: Orgonski Medaljon – Samopouzdanje

Iskreno priznajte trenutnu stvarnost. Bez straha navedite što nije u redu s trenutnom slikom. Ti negativni elementi već vam čine štetu, ako im date  naziv, to vam donosi pozitivan fokus na njih.

Volite i oprostite

Volite se zbog toga što ste shvatili da ste u nepovoljnoj situaciji.  Ne mogu svi ljudi uvijek shvatiti da se nalaze u lošoj poziciji, a taj nedostatak ih sprječava u kretanju naprijed. Vi uzimate bika za rogove i trebali bi biti ponosni na tu činjenicu.

Ako se nalazite u negativnoj situaciji zbog drugih ljudi, oprostite im.  Pošaljite im slati valove ljubavi i oprostiti im s najdubljom ljubavi.
U redu je ako prvi krug suosjećanja i dobrote nije tako dubok. Učinit ćete to ponovno i sa svakim krugom opraštanja i ljubavi povećavat će se i iskrenost. Onima koji su vas povrijedili vladao je strah ili ego, a više negativnosti neće razbiti ciklus. I na kraju, nemojte zaboraviti oprostiti sebi.

Vratite se u sadašnjost

Kako budete prihvaćali i opraštali, vrlo je  vjerojatno da ćete početi kliziti u prošlost. Također, možda će vam se pojaviti i strah od budućnosti. Vi ne znate što vam budućnost nosi, bez obzira koliko pametni ili dobro informirani bili. Vaša očekivanja će biti izravan odgovor na trenutne strahove.

Ne dopustite da vas prošlost i dalje povrjeđuje. Priznajte što se dogodilo, oprostite, poštujte i volite. Zatim otpustite i vratite se u sadašnjost.

Atma ponuda: Narukvica – Citrin & Hematit
Uklonite i zamijenite

U ovom trenutku, počnite razumijevati uzrok onoga što vam šteti ili vas sprječava da činite ono što je potrebno. Neki elementi života nisu aktivno negativni, ali vas mogu držati podalje od ostvarenja vaših ciljeva.

Uklonite sve nepotrebno iz vašeg života ili ono što vam nanosi bol. Ukoliko niste sigurni u neke stvari u bilo kojem trenutku, pronađite grupu za podršku i razgovarajte s njima.

Izvor: thespiritscience

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.09.2016.
Slijedeća objavaKako nas odnosi ograničavaju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.