Je li ti ikada izgledalo kao da se sve urotilo protiv tebe?
Smatraš li da bi življenje trebalo biti s više lakoće i protočnosti?
Imaš li snove koje oduvijek želiš ostvariti i živjeti u svom puno potencijalu?
Ili jednostavno želiš život u skladu sa svojom okolinom?

Ako si bar na jedno od prethodnih pitanja odgovorila potvrdno, Ivan Bavčević i OMNI Akademija te pozivaju na besplatni tečaj usklađivanja s energijama Života, Zemlje i Izvora kreacije!

U tri polusatna predavanja Ivan će nas provesti kroz teoretska znanja o svim našim materijalnim i nematerijalnim aspektima postojanja te kako njihovu energiju uskladiti s energijama Zemlje i Izvora i živjeti u lakoći i skladu sa Životom. Kako bi naučena znanja uspješno mogli primijeniti i u skakodnevnom životu, Ivan će nas voditi i kroz praktični dio gdje ćemo naučiti jednostavne, ali moćne, procese za svakodnevnu upotrebu!

Ivan Bavčević je međunarodni predavač, energo terapeut i učitelj duhovnih znanosti, njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim Državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija. Česti je gost na kongresima te radio i TV emisijama.

Ovaj besplatni tečaj počinje 12.10.2020.

Za prijavu unesi svoj mail u donjem linku u za to naznačeno mjesto, a mi ćemo ti na tvoju email adresu u periodu od tjedan dana dostaviti sve tri snimljene epizode koje možeš pogledati kada ti to odgovara, a pristup njima ti ostaje trajno!

Hvala ti i beskrajno uživaj u gledanju kao što smo i mi u stvaranju!
OA tim.

prijavi se