Jeste li i Vi jedan od onih ljudi koji moraju ”prokužiti” baš sve? Jedan od učenika Zakona privlačenja koji mora znati točno kako će određene stvari naći put do Vas? Morate li znati na koji način postupiti u svakom trenutku (kako bi se Vaše želje manifestirale)?

Pažnja sljedbenicima Zakona privlačnosti!

Prestanite pokušavati saznati kako/gdje/kada će se Vaše želje obistiniti. To nije Vaš posao!

Slijedi odličan savjet Vama ”sveznalicama” kako smanjiti potrebu za shvaćanjem baš svega. Vi, analitičari, morate vidjeti ili znati točno što je posrijedi prije nego u potpunosti prihvatite Zakon privlačenja i činjenicu ne samo da postoji, nego je i više nego aktivan u Vašem životu. Trebate dokaz kako biste prestali biti skeptični. U idealnom slučaju, mogli bih Vam pokazati epruvetu koja sadrži zakon privlačenja ili Petrijevu zdjelicu u kojem je uzgojen te bi to bio dovoljan dokaz. Za Zakon privlačenja postoji dokaz, no njega ne možemo naći u epruvetama.

Jedan od najboljih načina za dokazivanje postojanja istog bilo bi početi zapisivati sva osobna iskustva sa slučajnošću i susretima ”iz vedra neba”. Svaki put kada iskoristite neku od fraza kao: sudbina, slučajnosti ili sinkronicitet, veliki broj stvari se postavlja na svoje mjesto i odjednom, sakupljate vlastite dokaze da Zakon privlačenja djeluje u Vašem životu.

Analitičari među Vama trebaju ovo saklupljanje dokaza kako bi umanjili skepticizam. Skepticizam i sumnja proizvode negativne vibracije. Više sumnje privlači više negativnih vibrcija, i kako već svi znamo, Zakon privlačenja u svakom trenutku radi na usklađivanju naših vibracija te na donošenju istih, željeli ih mi ili ne. Sumnja usporava brzinu ostvarenja naših želja. Bitno je smanjiti negativne vibracije; što smo manje sumnjičavi i skeptični, brže idemo k samoostvarenju.

A dokaz djeluje upravo tako! Sakupljanje istih kroz dnevnik svakog osobnog iskustva Zakona privlačenja smanjuje sumnju kod skeptika. Sakupljanjem dokaza zamjenjuje negativne vibracije pozitivnima te Tebi – analitičaru, otklanja svaku sumnju o djelovanju Zakona privlačenja u Tvom životu.

Ukoliko ste i Vi analitičar, mislilac, čovjek od dokaza, započnite sa bilježenjem dokaza već danas. Nakon što u dnevnik unesete 7 ili 8 osobnih iskustava s Zakonom privlačnosti na djelu u Vašem životu, biti ćete na odličnom putu kako bi kroz znanje i dokaze shvatili da isti djeluje u Vašoj svakodnevnici. Uživajte u olakšanju koje donosi saznanje kako Zakon privlačnosti organizira i ostvaruje Vaše želje. Bilježenje iskustava i slavljenje dokaza podići će Vašu vibraciju. Vježbajte korištenje ovog ”alata”. Više vremena ćete posvećivati Vašim željama te raditi više na ubrzanju samoostvarenja.

Izvor: vitfitlab.com