Zmija napokon žanje žetvu starih sjetvi ove godine, dok Tigra čekaju iskušenja i napetosti … evo koja afirmacija može pomoći

Po prognozama, 2017. godina bit će ispunjena radom, ali i obiljem! Kakve su prognoze za uspjeh vašeg znaka? I koja afirmacija će najbolje djelovati za vas? Pročitajte:

Kineska godina Pijetla bit će ispunjena obiljem, ali najavljuje i važnost napornog rada, točnosti i dobre organizacije.

Ako ne znate kojem znaku pripadate, provjerite to OVDJE.

Štakor

Ovo je godina slavlja za vas. U obitelji očekujte novi brak, novo partnerstvo. Preko noći se mogu dogoditi nove, lijepe stvari. Čuvajte se pretjeranog prekovremenog rada jer vas može koštati zdravlja.

Afirmacija za vas: Snažna sam i zdrava, ispunjavaju me život i vitalnost.

Bivol

Ovo je godina umjerene sreće i uspjeha za vas. Očekujte neočekivano, budite oprezni u vezi s tim kome poklanjate povjerenje.

Afirmacija za vas: Bog je moj vodič, uvijek sam pod njegovom božanskom zaštitom.

Tigar

2017. godina donosi vam tenziju i pretjeranu anksioznost. Naizgled teški problemi bit će riješeni. Pomoć dolazi s neočekivanih mjesta ili od novih prijatelja.

Afirmacija za vas: Živim život ispunjena povjerenjem.

Zec

Vrijeme je za Zeca uskladiti život s ostalima koji mu mogu pružiti podršku i utjehu. U važnim odlukama, opredijelite se za konzervativan pristup. Koliko god da osjećate frustraciju u nekim situacijama, svi problemi će se riješiti.

Afirmacija za vas: Kakve god da su okolnosti, ljubav me uvijek okružuje.

Zmaj

Godina 2017. bit će ispunjena srećom i najrazličitijim društvenim događajima za Zmajeve. Puno dobrih vijesti, unaprijeđenje, pa čak i povrat novca za koji ste vjerovali da je zauvijek izgubljen. Možete upoznati vrlo utjecajne prijatelje.

Afirmacija za vas: Život je lijep.

Zmija

Vrlo uspješna godina. Ne samo da ćete postići mnogo uspjeha, već ćete najzad dobiti i priznanje za njih kao zasluženo unapređenje. Stižu nagrade i za strpljenje i prethodna iskušenja, najzad žanjete žetvu starih sjetvi.

Afirmacija za vas: Kad god osjećam zahvalnost, život mi je divan.

Konj

Odlična godina za vas. Imat ćete najljepše odnose u kući, dok vas na poslu čeka malo turbulencija. Biće to mali problemi, ali Konj obično reagira nervozno i ​​nestrpljivo.

Afirmacija za vas: Ispunjavaju me strpljenje, samopouzdanje i optimizam.

Koza

Vrijeme je da odbacite velika očekivanja i budete krajnje praktični. Ove godine očekujte brojne pozivnice za razne sretne događaje – prihvatite ih!

Afirmacija za vas: Ja upravljam svojim životom i to radim perfektno.

Majmun

U ovoj godini imat ćete čak i onaj dodatni novac koji vam je toliko potreban. Iskoristite kontakte kako biste svoje planove proveli u djelo, ali ne pretjerujte s druženjima koji vas vode u prevelike obveze.

Afirmacija za vas: Moji ciljevi su jasni i pozitivni, fokusiram se samo na njih.

Pijetao

Vrijeme je za fenomenalan povratak. Riješit ćete probleme, naći ćete dovoljno potpore za svoje ideje. Čak ćete i iz rasprava izlaziti bez negativnih posljedica.

Afirmacija za vas: Prošlost je iza mene, sjećam se svih lekcija i privlačim samo ono najbolje.

Pas

U 2017. godini možete se suočiti s ozbiljnim izazovom i nepovjerenjem. Fokusirajte se na svoje zdravlje i obiteljske odnose. Profesionalni uspjeh ovisi od pojačanih napora.

Afirmacija za vas: Kako sve dublje vjerujem u život, on se sve više mijenja.

Svinja

Još jedna vrlo naporna godina. Kod kuće su odnosi vrlo mirni, ali na poslovnom planu ima nestabilnosti. Jednostavno, sve prepreke će tražiti više napora, više strpljenja, više pregovora.

Afirmacija za vas: Kad god se suočim s preprekama, prolazim ih vjerom da će sve biti dobro.

Izvor: Lovesensa.rs

Prethodna objava8 načina da ne odgojite zahtjevno i bezobrazno dijete: Sedmi je esencijalan!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.02.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.