Foto: pixabay.com
Intuitivna djeca su vidovita djeca, empatična i osjetljiva na energije oko njih. Ona, također, mogu imati proročke snove, vizije ili mogu vidjeti duhove ili komunicirati s duhovnim vodičima i anđelima.

Djeca su vrlo osjetljiva na psihičke energije i osjećaju stvari jače od odraslih. To je obično zato što su vrlo otvorena i nemaju mnogo energetskih blokova.

Većina intuitivne djece će, također, sretno komunicirati s onim što vide, čuju i osjećaju, što također može biti razlog zašto su osjetljiviji na posjete iz duhovnog svijeta.

Atma ponuda: Ogrlica od sedefa – delfin i srce

Kada djeca govore o tome kako vide duhove, čuju poruke ili glasove ili izlože psihička predviđanja, to je obično prilično dobar pokazatelj da imaju intuitivne sposobnosti.

Ostalih 11 znakova:

 •     Duboko osjećaju i reagiraju na emocije
 •     Vrlo su osjetljivi na ljudske emocije/reakcije, mjesta pa čak i objekte
 •     Imaju vrlo živopisne snove ili čak noćne more
 •     Imaju noćne strahove ili napade anksioznosti
 •     Imaju neobjašnjive promjene raspoloženja i fizičke simptome kao što su glavobolja i umor
 •     Suosjećajni su prema svim živim bićima
 •     Govore o anđelima, duhovima, “nebu” i prošlim životima
 •     Gaje ljubav prema prirodi, vilama i mitskim bićima
 •     Prirodno iscjeljuju svojim rukama
 •     Vrlo su mudra za njihovu dob
 •     Imaju Kristalne, Dugine ili Indigo osobine

Kao i sva djeca, intuitivna djeca su došla na zemlju s vrlo određenom svrhom i poslanjem. Intuitivna djeca su prirodni iscjelitelji, poslani da pomognu podići vibraciju i svjesnost planete.

Ukoliko smatrate da je vaše dijete intuitivno, važno je voditi ga u pravom smjeru, kako bi se osjećalo osnaženo i kako bi imalo kontrolu nad svojim darovima.

Ovdje su 4 načina kako podržati svoje intuitivno dijete:
1. Slušajte bez osuđivanja

Jako je važno vaše dijete ne osjeća da ga osuđujete kada dijeli svoja iskustva s vama. Dopustite mu da podijeli s vama, na sigurnom mjestu, svoja iskustva i potaknite  ga da govori o svojim iskustvima. Vjerujte u ono što govori i ne umanjujte ta iskustva, govoreći im kako je to sve samo njihova mašta.

Podupirite i potičite njegove darove. Dopustite mu da se uključi u kreativne aktivnosti, uvedite ga u rad s kristalima ili ga naučite meditirati.

2. Učinite da se osjeća normalno

Vi ne želite da se vaše dijete osjeća neobično ili različito i to je razlog zašto je važno da se osjeća normalno. Kad se govori o darovima, neka zna da nije samo i da ono nije jedino koje ima takva iskustva.

Pomozite mu  da shvati svoje darove, objasnite  mu prirodu intuicije i osjećanja stvari na dubljoj razini. Pomozite mu da stekne vjeru u svoje intuitivne sposobnosti.

3. Neka znaju da imaju kontrolu

Ako se vaše dijete žali kako vidi stvari koje ga plaše, važno je dati mu do znanja kako ono ima moć reći ne i kako može postaviti čvrste granice.

Neka zna da može stvoriti siguran prostor, te da može kontrolirati svoje sposobnosti. Ako vidi duhove koji ga plaše, neka zna da također ima moć reći im da odu.
Atma ponuda: SLONIĆ zeleni

4. Omogućite im da se osjećaju sigurno

Bez obzira na darove koje vaše intuitivno dijete ima, važno je da se uvijek osjeća sigurno. Dajte mu zaštitni kristal ili ga naučite kako može energetski očistiti prostor  – to može biti moćan alat koji će mu pomoći da se osjeća ugodno.

Naučite ga kako da se okruži bijelom svjetlošću i dajte mu zaštitne talismane – to također može ublažiti njegove strahove i pomoći mu da se osjeća sigurno.

Važno je imati na umu da su sva djeca različita i to može zahtijevati drukčiji pristup, ovisno o njihovoj osobnosti. Ako, međutim, možete osigurati siguran prostor u kojem se osjećaju zbrinuti i zaštićeni, to im može pomoći u upravljaju svojim darovima.

Izvor: awakeningpeople

Prethodna objavaKada imate izbor biti u pravu ili biti ljubazni, uvijek budite ljubazni
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 16.08.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.