Kakvu vrstu energije privlačite? Svi mi konstantno stvaramo struje energija našim mislima, bez obzira bili mi toga svjesni ili ne.
Strah može biti moćan kreator negativne energije u našim životima, ako ne postanemo spremni umjesto njega izabrati ljubav. Kada smo u stanju ljubavi, mi prirodno dajemo blagoslove, velikodušni smo s našim vremenom i govorimo pozitivno.

Evo nekoliko pitanja koja si možete postaviti kako bi bili sigurni da dajete dovoljno prostora za pozitivan protok energije u svom životu!

1.) Meditirate li nakon buđenja?

Kada započinjete dan molitvom ili meditacijom, to vam omogućava da se usredotočite na stvari za koje ste zahvalni, da postavite namjere i jednostavno postanete prisutni.

Uvedite  ovu moćnu praksu u svoju svakodnevnicu kako bi cijeli dan ispunili pozitivnom vibracijom.
2.) Osjećate li potrebu za kontrolom?

Unatoč našim nastojanjima da kontroliramo stvari, prava istina je da svemir orkestrira show! Protivljenje prirodnom tijeku stvari uzrokuje samo stres koji stvara negativnu energiju u našem životu.

Što se prije pomirite s predajom, prije ćete dostići mir i dopustiti pozitivnim mislima da teku.

3.) Uzimate li dovoljno vremena za odmor?

Uz današnje  veličanje “zaposlenosti”, gotovo nemoguće je pronaći ravnotežu između akcije i odmora! Odmor nam je potreban za iscjeljenje i detoksikaciju naših tijela, te za stjecanje uvida u naše ideje i našu kreativnost!

Napravite promjene u rasporedu, odvojite vrijeme za malo odmora i opuštanja.
4.) Volite li i prihvaćate li sebe onakvima kakvi ste upravo sada?

Način na koji se osjećamo i govorimo o sebi u konačnici privlači energiju koju ćemo primiti od drugih. Usredotočite se na svoje kvalitete tako što ćete napraviti popis … dodajte na njega nešto svaki dan!!!

Kakve energije vi privlačite? Gdje možete eliminirati stres i dopustiti protok pozitivnim mislima?

Jennifer Cleveland

Izvor: raiseyourvibrationtoday

Prethodna objava14 znakova koji pokazuju da je vjerojatno došao kraj vašem odnosu: #7 je za uzbunu!
Slijedeća objavaDuhovni život je izazov
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.