Foto: pixabay.com

Ovdje je energična tema za travanj 2017. kanalizirana od strane uvijek pronicljive i prosvijetljene Lene Stevens iz The Power Path.com:

 Ovo je mjesec najvećih visina i najnižih padova.

Možete očekivati ​​intenzivne emocionalne promjene raspoloženja, puno plača, nevjerojatan kaos za kojeg mislite da ga ne možete podnijeti, a zatim iznenađujući sinkronicitet gdje se sve slaže na svoje mjesto, prenosi Mystic mamma.

Dolazit će do eksplozije energije kao i do neočekivanog dubokog umora kada nećete moći ustati iz kreveta.

Jedan dan ćete možda iskusiti val inspiracije, nevjerojatne jasnoće, hrabrosti i odlučnosti; a drugi, iscrpljujući očaj, duboku zbunjenost i paralizirajući strah.

Sve je intenzivirano ovog mjeseca.

Ako tugujete, to će biti razina tuge koju nikada niste doživjeli. Ako ste sretni i entuzijastični, te emocije će biti toliko jake da se gotovo nećete moći nositi s tim.

Visoki emocionalni centar dolazi u paru s instinktivnim centrom ovog mjeseca na zanimljiv način u odnosu koji će se protezati poput gumene trake, širiti vaše mogućnosti da bi na kraju bili više, učinili više, dobili više, razumjeli više i iskusili više.

Krajnji cilj je probiti membranu naših ograničenih uvjerenja o tome kako ovaj svemir funkcionira, te što smo zapravo u stanju stvoriti. Tako da moramo držati sebi zacrtan cilj, kao mrkvu ispred nosa, kada stvari postanu gadne ovog mjeseca.

Travanj je pun rastuće boli. Mi smo u procesu zamjene obrazaca našeg djelovanja u ovom fizičkom svemiru s novom matricom i energijom, kao da  mijenjamo žarulju od 100 W s onom od 1000.

Zamislite intenzitet svjetlosti zbog te nagle promjene!

Prilagodba na viši intenzitet je teška. Tijelo se opire i pati naša razina udobnosti. Lako je postati zarobljen u negativnim izrazima ovog intenziteta i želim vas sve upozoriti na to.

Ovog mjeseca trebate se usredotočiti na korištenje,  kanaliziranje i povećanje intenziteta kako bi hranili pozitivnu, kreativnu i nadahnutu namjeru u svom životu, a ne nešto negativno.

Neki od vas će doživjeti životne promjene. Kada se pojavljuje ovakva razina intenziteta, možete  učiniti trajne radikalne promjene u svom životu.

Ovo je izazov, jer većina nas smo bića navike i radije bi živjeli s manjim intenzitetom patnje nego na nepoznatom teritoriju uz obećanje intenzivnijeg doživljaja radosti, ljubavi i uspjeha.

Uostalom, skeptični um nam govori da ono što ne poznajemo može biti opasno za naše blagostanje!

Ovo je sjajan mjesec za preuzimanje rizika, za dostizanje velikog sna, boljeg života, smislenijeg odnosa, povećanog bogatstva, zdravlja i vitalnosti, osjećaja vrijednosti, rada i bivanja.

Ono što će vam biti potrebno je disciplina i povjerenje. Cilj koji želite dostići uvijek će se njihati na drugačiji način u svakom trenutku, dajući vam referentnu točku na drugom kraju spektra.

Zadatak će biti ostati neutralan  i nastaviti raditi bez prosuđivanja kako bi iz svog života očistili niže frekvencije energije (fizičke, emocionalne i mentalne).

Ako vam se dogodi da padnete na dno, to znači da postoji nešto što još uvijek nosite sa sobom, čega se morate riješiti.  Često to je potaknuto iskustvom višeg centra, nadahnutim mogućnostima, novim idejama i kreativnošću.

Kada posegnete za tim snažnim svjetlom, ono što ispliva samo je poziv da se zagledate dublje, napravite izbor i poduzmete mjere kako bi se oslobodili i krenuli dalje.

Najvažnija stvar ovog mjeseca je ne dopustiti da intenzitet hrani mučeništvo, razočarenje, ljutnju, bijes ili osuđivanje sebe ili drugih. Ako baš morate, neka sve skupa traje 30 sekundi. U redu, možda 5 minuta, a zatim otpustite.

Ovog mjeseca, svakako ćete biti u iskušenju da se valjate u bijedi. Intenzitet vremena otkrit će slabosti zbog kojih nećete moći funkcionirati.

Također, trebate se čuvati cinizma. Cinizam – ako se koristi mudro, može unijeti humor u teške situacije, ali ako negativnost preuzme, može vas zakucati na križ vlastite lažne osobnosti.

Instinktivni centar ima snažan smisao koji treba razumjeti. On je tu da nas drži živima, da nam pruža informacije koje su nam potrebne za preživljavanje. Osmišljen je da nas drži na životu, ali u tom procesu, također nas ograničava.

Nove informacije koje su preuzete iz viših centara i od naših intenzivnih iskustava treba obraditi instinktivni centar kako bi promijenili način na koji funkcioniramo na dnevnoj bazi.

Nakon razdoblja ekspanzije i rasta, instinktivni centar treba asimilirati i integrirati nove informacije. To se može dogoditi noću dok spavate, ali također može vam trebati dodatni duboki odmor u kojem ćete otići u prazninu.

Postoji puno nestabilnosti ovog mjeseca i vidimo mnoge koji su već na rubu i doslovce gube svoj smisao za stvarnost i trebaju pomoć i podršku kako bi se vratili u ravnotežu.

Ako mislite da ste jedan od njih, potražite pomoć na vrijeme.

A ako ste dobro, ali svjedočite ovoj neravnoteži u drugima, pobrinite se da izbjegnu nestabilna ponašanja i reakcije.

Ovo je uzbudljivo vrijeme, teško vrijeme, nestabilno vrijeme, a mi smo u porođajnom kanalu koji nas gura da se ponovno rodimo u novom krajoliku, gdje možemo biti više od onoga što jesmo.

Nastavite i ne gubite iz vida vrata s druge strane hrama s 10 000 demona!

Kako će mjesec izgledati:

Vi osobno

Ovo je savršen mjesec za stvaranje velikih i trajnih promjena.

Ono čemu ste se predali prošlog mjeseca, još uvijek je u procesu integriranja, ali pazite da se ne pokušavate vratiti nazad i djelovati na stare načine.

Ideja je pozdraviti promjenu i prihvatiti ono novo i drugačije. Važno je provesti neko vrijeme u fokusiranju na veće snove i kanalizirati nešto od intenziteta ovog mjeseca u one veće snove.

Što želite? Budite jasni i hrabro zamolite za to.

„Obratite pažnju ovaj mjesec na svoje osobne potrebe. Ako vam je potrebno da budete sami, budite sami. Ako vam je potreban odmor, odmorite. Ako vam je potrebno da se pobrinete za sebe, učinite to.

Ovo je izazovan mjesec, ali moguće su velike nagrade.

Razmislite o vlastitom ponovnom rađanju. U kakvom okruženju se želite ponovno roditi?

Ovog mjeseca morate biti disciplinirani i ne upuštati se u negativnost. Uvijek je vaš vlastiti sud onaj koji identificira nešto kao pozitivno ili negativno.

Probajte vidjeti sva iskustva ovog mjeseca kao neutralno intenzivna, umjesto da ih smatrate negativnima. Ako vam se nešto ne čini dobro, odmaknite se. Prihvatite sve kao proces, a onda krenite dalje.

Ljepota je važan aspekt za preživljavanje ovog mjeseca. Ljepota je vezana uz veće emocionalne centre i mora biti prisutna u vašem životu na dnevnoj bazi.

Ta ljepota može doći kroz prirodu, umjetnost, glazbu, ljubav, inspiracije ili ideje i uvijek će vas izvesti iz potištenosti.

Ako vam aktivira plač, dobro je da se sve  iznutra očisti. Samo pazite da se nikad ne sažalijevate više od nekoliko minuta.

Vjerujte da je svako iskustvo koje imate dio većeg plana.

Ako već nemate dobru dnevnu, uzemljenu praksu, zaštićenu od vanjskih energija i neutralno uravnoteženu, pokrenite je.

To bi moglo biti nešto jednostavno kao odavanje počasti zemlji, nebu, četiri smjera i svoj vašoj nevidljivoj podršci. Uvijek budite zahvalni i tražite pomoć onda kada vam je potrebna.

Odnosi

Ovo bi mogao biti težak mjesec za odnose ili jako pozitivan, ovisno o prirodi odnosa i gdje on treba u konačnici završiti.

Veći emocionalni centar često djeluje kao katalizator da se otvori suštinski kontakt. Ponekad je to divno i samo ono što je potrebno, a ponekad može biti pogrešno protumačeno. Samo zato što imate suštinski kontakt s nekim ne znači da je to vaša davno izgubljena srodna duša.

U ovom mjesecu je bitno razlučivanje u odnosima, pogotovo u novima, gdje se možda povezujete s nekim osobama po prvi put. S druge strane, veći emocionalni centar je iznimno koristan u pružanju podrške zajednici i i kod zbližavanja ljudi na intimniji način.

Zbog teme intenziteta, očekujem da će se dinamika u odnosu intenzivirati. To može uključivati ​​vruće prepirke, intenzivne reakcije, neodoljivu privlačnost, emocionalne izljeve i stare rane i razočaranja koja izlaze na površinu kako bi se razradila.

Budite uzemljeni u realnosti i budite neutralni, slijedite svoje instinkte i intuiciju, pružajte podršku umjesto da je uskraćujete. Ne shvaćajte stvari osobno i usredotočite se prvenstveno na vaš odnos sa samim sobom.

Učinite ono što treba učiniti, osjećajte ono što treba osjećati, dopustite da završi ono što treba završiti i nastavite se probijati kroz taj porođajni kanal.

Zdravlje i fizičko tijelo

Intenzivno ćete proživljavati stvari. Ako dobijete gripu, mogla bi biti teška. Ako trebate promijeniti obrazac može se dogoditi da izgubite zub ili slomite kost.

Možete doživjeti nesreću. Važno je ne suditi cijelu sliku onoga što se događa.

Možda ćete se jedan dan osjećati potpuno dobro i energično, a već idućeg dana ćete osjećati kao da ništa nije u redu.  Opet ponavljamo – važno je ostati neutralan i prihvatiti da je sve dio veće slike.

Kako možete podržati svoje zdravlje i dobrobit ovog mjeseca?

Ne upuštajte se u ovisnička ponašanja. Bilo da je to alkohol, seks, lijekovi, pretjerano vježbanje, opsesivno razmišljanje i racionalizacija, brige, čišćenje, surfanje internetom ili nešto drugo, to će vam dati samo privremeno olakšanje i nikada to nije trajno rješenje za situaciju.

Važno je biti discipliniran i naučiti nositi se sa svime. Nemojte se uljuljati u svoje ovisnosti. To će vas samo baciti unazad i propustit ćete sjajnu priliku za rast, promjenu i ekspanziju.

Također, obratite pažnju na prehranu, zrak i vodu, te toksično okruženje ljudi.

Ovo je dobar mjesec da protresete i svoj ormar i osobne stvari, te očistite sve ono što osjećate da je zastarjelo. Vaše smeće postat će nečije blago.

Poslovna partnerstva i projekti

Ovo je dobar mjesec za preuzimanje rizika i materijaliziranje svojih snova.

Ovo područje je pogodno za kanaliziranje intenziteta u pozitivnom smislu, ali ipak trebate biti spremni na posljedice toga, što može uključivati ​​unaprjeđivanje područja za koja možda niste spremni.

Na primjer, ako ste postavili namjeru da proširite svoje poslovanje i stvarno možete vidjeti i osjetiti kako će to izgledati, pad može uključiti otkaz zaposlenika, kvarove na računalima i druge propuste u koji ukazuju na potrebu za nadogradnjom kako bi se bolje realizirao vaš san.

Ako se to dogodi, prihvatite sa zahvalnošću i prihvaćanjem. Uostalom, vi ste to tražili.

To također vrijedi i za svakoga tko teži boljem iskustvu života i rada i iznenada shvaća kako treba odustati od sadašnjeg posla.

Svemir usmjerava vaše namjere i u ovom mjesecu rezultati se mogu prikazati s više intenziteta, za koji možda niste spremni.

Partnerstva su važna ovog mjeseca u sklopu izgradnje nečega novog. Možda ćete osjećati intenzivnu podršku ili ćete se osjećati intenzivno nepodržano i napušteno. To je stvar perspektive, jer uvijek postoji mnogo dostupne podrške, samo morate biti otvoreni za nju.

Što se tiče financija, one mogu varirati, ovisno o tome gdje ste u svom procesu i što se treba učiniti kako bi se vaša ekspanzija premjestila na sljedeću razinu.

Čuvajte se emocionalno impulzivne potrošnje i budite praktični.

Okruženje

Budite spremni. Obratite pažnju na ono što treba biti očišćeno, rekonfigurirano, na ono što treba preseliti i nadograditi u vašem osobnom okruženju. Možda ćete željeti više prostora, interno i eksterno. Poštujte tu žudnju i oslobodite se nereda.

Ovaj mjesec mogao bi donijeti nagle promjene u vašem okruženju, možda ćete se preseliti u drugi prostor, bilo za stanovanje ili rad. Savjetujemo redovito čišćenje energije u prostoru i okolišu u kojem radite na dnevnoj bazi, kako bi stvari zadržali neutralnima.

Očekujte intenzitet u okolišu. Kiša će se pretvoriti u oluju, snijeg u mećavu, vjetar u tornado. Vjetar je glavni element ovog mjeseca i ako ga uključite u bilo kakav događaj, on će biti time intenziviran.

„Nagodi se s vjetrom kao agentom promjene i koristi element zraka kako bi se usredotočio na svoj dah, kao način rada s čišćenjem i širenjem”.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Prethodna objavaOgrlica plavi Lapis lazuli i Sedef ONA
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.04.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.