Foto: pixabay.com

Na temelju astroloških obrazaca kao i 12 zakona karme, evo kako će karma utjecati na vaš zodijački potpis ovog punog Cvjetnog mjeseca u Škorpionu 18.05.

Uvijek govori dobro o drugima…
Astrolog Marguerite Manning, autor “Kozmičke karme: Razumijevanje vašeg ugovora sa Svemirom“, kaže da karmička astrologija ne znači da je vaš horoskop “predodređen”.

“Vaš horoskop je vezan za specifične planetarne pozicije koje su se dogodile pri rođenju kako bi se prikazale odabrane granice vašeg osobnog plana razvoja”, piše Manning u svojoj knjizi.

“Ove snažne energije jednostavno funkcioniraju kao vaš astrološki kompas, vodeći vas prema određenim iskustvima, situacijama i odnosima, stvarajući najbolje okolnosti koje ih mogu priznati i razviti.”

Na temelju astroloških obrazaca kao i 12 zakona karme, evo kako će karma utjecati na vaš zodijački potpis ovog punog Cvjetnog mjeseca u Škorpionu 18.05.:

Strijelac

Bogati Jupiter ostaje u vašem znaku do početka prosinca 2019. godine, a pošto je on vaš vladajući planet, trebali biste očekivati ​​još više obilja, piše Mystical raven.

Odužite se za to donirajući svoje vrijeme ili resurse onima koji su u potrebi, kako bi ispoštovali “Veliki Zakon”.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Jarac

Ovaj puni Mjesec će vas potaknuti da pogledate sebe iz nove perspektive. Ovo je prilika za vježbanje Zakona Poniznosti, gdje ćete prihvatiti pravu stvarnost nečega.

Možda ste se podcijenili – vi imate više utjecaja na život voljene osobe nego što shvaćate.

Vodenjak

Problematični kvadrati između Jupitera i Neptuna mogli bi značiti da će vaša zajednica pogrešno protumačiti vaše namjere zbog vaše navike da budete izdvojeni.

Ali ne brinite; dokle god nastavite dopirati do vaših veza, te veze će vas učvrstiti i ojačati vašu karmičku energiju.

Ribe

Željno ste gledali naprijed u svoju budućnost, ali ovaj puni Mjesec će vas uputiti natrag u sadašnjost. U budističkoj karmi, to se naziva Zakon Ovdje i Sada.

Vježbajte pažnju i cijenite darove koje imate.

75Ovan

Baš kao što karma diktira, moramo biti agenti promjene u našim vlastitim životima.

Slijedite svoje instinkte i preoblikujte izazovne dijelove svog života.

Bik

Ovaj puni Mjesec vam govori da se spremite za rad. Ništa ne može napredovati ako je ustajalo.

Ako ste se odmarali, sada je vrijeme da slijedite pravilo namjere i da vaše želje budu poznate Svemiru.

Blizanci

Blizanci se suočavaju s najvećim karmičkim testom ovog punog Mjeseca. Možda ćete biti u iskušenju da razmislite o sebičnim nagradama koje dolaze iz vaših trenutnih projekata i izgubite fokus svoje misije.

Ako preživite ovaj trenutni zastoj u prosuđivanju, bit ćete još jači za njega.

Uvijek govori dobro o drugima…
Rak

Ovaj puni Mjesec izaziva vaše uzbuđenje da se uključite u svoju zajednicu. Slijedite ovaj trag! To je karmički Svemir koji vas potiče na povratak.

Vaša velikodušnost prema prijateljima, obitelji i strancima bit će sama po sebi nagrada.

Lav

Ovaj puni Mjesec pomoći će vam prepoznati toksične odnose koji utječu na vas.

Možete se pristojno udaljiti od ljudi koji djeluju bez razmišljanja o vama; prostor će koristiti vama i pomoći vam da se ponovno fokusirate na vaše individualne pozitivne energije.

Djevica

Ovaj puni Mjesec osvijetlit će vaš sektor discipline, otkrivajući vašu povezanost između “vjerovanja” i “prakse”.

Kretanje Saturna će istaknuti vašu spremnost da prakticirate ono što propovijedate.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Vaga

Ovog punog Mjeseca sve ćete propitivati. No, iako se osjeća kaotično, karmički zakon sugerira da nas Svemir ne nastoji promijeniti ili preoblikovati; naprotiv, jastvo je vozilo kroz koje utječemo na svijet oko nas.

I kao znak ravnoteže, Vaga je posebno opremljena kako bi odredila što je važno.

Škorpion

Škorpioni imaju veliki osobni magnetizam i kao posljedicu toga, možda ste osjetili neku negativnu karmičku energiju posljednjeg punog Mjeseca. Anksioznost je možda zamaglila vašu viziju, unatoč vašoj marljivosti i dobrim namjerama.

To će se promijeniti tijekom ovog punog Mjeseca. Vaša će karizma ponovno prirodno odvratiti toksičnu energiju, dopuštajući vam da ponovno pronađete pozitivnu karmu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.