Odnosi su sveprisutni u našim životima te bilo da se radi o poslovnim, partnerskim (ljubavnim), prijateljskim, obiteljskim odnosima, svi svjesno ili nesvjesno želimo protočnosti i zadovoljstvu kroz kontakt i podršku. Svi imamo baznu potrebu voljeti i biti voljeni. Zašto se onda tako često događa da su odnosi životno polje koje nas ostavlja tako zbunjenim, povjeđenima, izgubljenima itd.?

Temelj odnosa s drugim ljudima je naš odnos sa samim sobom, a kakav odnos imamo sa samim sobom ovisi o našem iskustvu tijekom najranijeg djetinjstva s našom okolinom i koliko su ti odnosi bili (ne)sigurni.

Ako ćemo promatrati još dublje s više, duhovne perspektive, odabir roditelja, okoline i ranih iskustava, ovisi o našoj karmi, tj. kakve bazne energetske (dis)balanse i blueprint-ove tj matrice prenosimo iz prošlih života i u ovaj (linearno gledajući).

Jedno ne iskuljučje drugo te osobno vjerujem da smo ovdje da iscijelimo svoje srce, svoja limitirajuća uvjerenja i emotivne povrede, da sazrijevamo kroz odnose koji nam pomažu spoznati same sebe (kroz mehanizme projekcije, transfera itd) te da rastemo u ljubavi prema sebi i ljudima koje biramo u svom životu.

Iz želje da ovu temu obradim sveobuhvatnije, tijekom radionice ćemo koristiti uvide koje nam može dati astrologija, iskustvo i osvještavanje koje nam može dati integrativno tjelesno-orijentirana terapija i iscjeljenje koje nam može dati energetski self-healing/samoiscjeljivanje.

Prema tome i sama radionica je koncipirana u tri dijela:

 1. U prvom dijelu ćemo se baviti astrološkim uvidima te ću svakome od vas preko analize vaše natalne karte dati uvide u glavne ovoživotne i karmičke lekcije vezane za odnose kroz dijalog s vama. Pričat ćemo o tome kakve (dis)balanse i obrasce prenosite, kako se oni mogu osjetiti u vašem životu, a vi ćete dobiti priliku osvijestiti koje je njihovo učenje za vas. Pričat ćemo i o samom pojmu karme i s astrološke, duhovne i emotivne razine.
 2. U drugom dijelu ćemo preko psihodinačkih vježbi integrativne tjelesno-orijentirane terapije i vođenih fantazija na iskustvenoj razini (fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj) istražiti vaše glavne obrasce u odnosima, osvijestiti odakle oni dolaze, povezat ćemo ono što mislimo i osjećamo s našim fizičkim senzacijama te preko tijela osjetiti koji sve emotivni (pod)svijesni sadržaji postoje u vama, a da su vezani uz temu odnosa.
  Također ćemo istražiti i odnos koji imate sa samim sobom te kako nam odnosi mogu poslužiti sa proces osobne integracije i evolucije.
 3. U trećem dijelu ćemo proći kroz energetske procese povezivanja s vlastitim tijelom, osluškivanja njegovim poruka te povezivanja s energetskim centrima i unutrašnjim vrelom ljubavi.

Između svakog dijela će biti kratka pauza od 10 minuta.

Ova radionica je za vas ako:

 • Imate izazova u odnosima, a ne možete sami sa sobom doći u jasnoću ni vidjeti njihov smisao ni uzroke
 • Želite dublje istražiti sami sebe, svoje obrasce osjećanja, mišljenja i ponašanja te način vezivanja
 • Želite dublje istražiti svoje karmičke lekcije
 • Generalno vas privlači cjelovit samorazvoj
 • Imate interesa ili ste imali iskustva s astrologijom, terapijskim radom i/ili iscjeljivanjima
 • Imate interesa za psihologiju i duhovnost
 • Osjećate da želite životnu promjenu, ali niste sigurni gdje ni kako s njom početi

Za radionicu nije potrebno da imate ikakvog isustva u svemu navedeom, ali je potrebno da imate iskren interes da upoznate sami sebe na dubljoj razini.

VODITELJICA: Kristina Bradarić, praktičarka integrativne tjelesno-orijentirane terapije, astrologinja, praktičarka Timeline Healinga
VRIJEME: Nedjelja, 20.06.2021., 17–20:30
MJESTO: Stinice 12, Split (prostor poviše restorana ”Argola”)
KOTIZACIJA: 200 kn

PRIJAVA: Klik na Facebook događaj se NE računa kao prijava te se potrebno prijaviti ili privatnom porukom preko ove stranice https://web.facebook.com/snagasrcakristina , porukom na 0955483036 ili na mail [email protected]

VAŽNO: Svatko tko se prijavi mi treba napisati svoje podatke o rođenju (datum, godina, mjesto i točan sat, informacije koje možete naći na svom rodnom listu) kako bi mogla pripremiti vašu astrološku analizu.

ROK PRIJAVE: zaključno sa subotom, 19.06.2021

OSTALI DETALJI: Za radionicu se obucite slojevito i udobno, ponesite sa sobom bocu vode, papir i kemijsku olovku.

O MENI:

Prolazeći kroz životne izazove sam se uputila na duboki put osobne samospoznaje i transformacije kroz holistički terapijski rad. Kroz taj proces se stvorila ljubav i čežnja da ono sve što je meni pomoglo podijelim s drugima te danas nakon završenih edukacija volim doprinositi društvenoj promjeni kroz terapijski rad s ljudima koji imaju želju dublje pogledati u sebe.

Nakon završene četverogodišnje edukacije upisujem i postdiplomski program iz tjeselno-orijentirane psihoterapije pri Centru za integrativni razvoj koju trenutno pohađam. Imam završene i edukacije iz astrologije (naglasak na psihološkoj, vokacijskoj i karmičkoj) i Timeline Healing-a (Iscjeljivanje vremenskih linija) kod Sal Rachela te sva znanja volim slagati i objedinjavati u širu perspektivu.

Osjećam se kao vječni student života, a znatiželja, ljubav i suosjećanje prema ovom našem ljudskom putovanju me uvijek iznova intrigira i očarava.

Više o mom radu možete saznati na ovoj stranici ”Snaga Srca – holistički samorazvoj” ili na web adresi www.snagasrca.com

Veselim se ovoj našoj zajedničkoj avanturi i zajedničkom putu prema ljubavi.

Facebook event