Foto: spirtualposts.com

Jeste li se ikad zapitali što drugi misle o vama? Kako vas vide i kako se to razlikuje od vaše ideje? Misle li o vama isto što i sami mislite o sebi? Ili možda ne?

Uvijek govori dobro o drugima…
Način na koji nas drugi doživljavaju ovisi o tome kako se ponašamo i kakvu interakciju imamo sa svakom osobom.

Kako biste imali jasniju sliku o tome kako vas drugi vide, samo trebate pogledati ove tri karte i odabrati onu koja vam se najviše sviđa.

Ako ste odabrali, čitajte dalje i otkrijte kako vas drugi vide!

1. Odgovorna i mirna osoba

Vas drugi smatraju osobom koja je karakteristična po tome što je vrlo usklađena sa svojim dužnostima, koja je skromna, ali poduzetna, u nekim slučajevima sa sjajnim smislom za humor, ali prije svega, osobom koja nastoji održati mir i spokoj u svom životu i u svom okruženju.

Imate veliki dar za rješavanje rasprava i istodobno se bojite konfrontacija, volite se izolirati na mjestima koja smatrate mirnim i sigurnim i u kojima se možete osjećati zaštićeni i sigurni, piše Spirtual posts.

77

Vaš glavni izazov je naučiti prihvatiti i biti u sadašnjem trenutku. Sjetite se da svaki od događaja koji se pojavljuje ima razlog i svrhu u vašem životu, saznajte što je to, iskoristite najviše iz situacije i budite autentični. Živite život sretni i radosni.

2. Kooperativna i obzirna osoba

Vi ste okarakterizirani kao osoba koja je uvijek spremna raditi sve kako bi dobila ono što želi u životu i koja je uvijek spremna pomoći drugima. Vi ste obzirni, iskreni, odani i izravni, ali ponekad se istodobno uključite u toliko aktivnosti i projekata zbog čega jednostavno budete jako uznemireni.

Zapamtite da je divno raditi na mnogim projektima i pomoći drugima, ali to će biti moguće samo ako uvedete red u svoj život. Mnogo je bolje u potpunosti obaviti nekoliko zadataka, ali ih dobro obaviti, nego se uključiti u mnoge aktivnosti za koje će biti potrebno izdvojiti mnogo vremena da se dovrše.

Ne vjeruj svemu što misliš…

3. Nagla i intelektualna osoba

Vas drugi smatraju iskrenom, diskretnom, rječitom osobom koja jako cijeni svijet znanja i ideja. Vi smatrate da ideje imaju moć promijeniti svijet i zbog toga se držite svojih, pokušavate ih promicati i približiti drugima.

Ponekad vas frustrira ravnodušnost drugih i upravo u tome leži vaš veliki izazov. Zapamtite da postoje tri temeljna pravila ako želite biti u miru: živite, pustite druge da žive i ne sudite drugima.

Jedna je stvar pretpostaviti da ste na pravom putu, ali drugo je pretpostaviti da je taj put jedini način da dođete do odredišta. Svatko ima drugačiji put do jednog odredišta, a izbor staze čini život vrijednim življenja.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Uvijek govori dobro o drugima…
2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.