U kineskom solarnom kalendaru, mjesec Psa je posljednji mjesec jeseni. Na dan 8. listopada, kada počinje vladavina ovog znaka, pritječe energija Zemlje, a u 2015. godini vlada Vatreni Pas – tako da su sve moćne energije na površini. Ipak, Zemlja će brzo progutati energiju koja se rastvori pod jesenskim kišama pa zato treba održati toplinu doma i prijateljstva velikodušnošću i spremnošću da pomognemo, piše Lovesensa.rs.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDJE.

Štakor

Listopadne kiše vama donose romansu! Nemojte dopustiti da vam promakne taj – naoko slučajan, a zapravo vrlo važan susret. I na poslovnom planu, vaša energija je na zavidnoj razini tako da ćete imati inspiracije na pretek!

Tigar

Prijateljstvo, sigurno. A da li će to biti i ljubav, otkrit ćete vrlo, vrlo sporo. Mlad Mjesec dovodi u vaš život i važno profesionalno poznanstvo i otvara vam vrata čitavom novom svijetu u poslu. Nemojte se ni vi držati starih navika, vrijeme je za rast!

Bivol

Prohladna jesen, vrela kemija. Listopad vam obećava harmoniju s partnerom. Vrijeme je za jesenju uživanciju s najmilijima. Ako ste tek u potrazi za svojom srodnom dušom, čeka vas veliko i ugodno iznenađenje. Što se tiče karijere, signali u fazi mladog Mjeseca su vrlo povoljni.

Zec

Znate li upravljati radom svog šefa? Ako ne umijete, vrijeme je da to naučite jer ćete tako izbjeći zamke njegove neumjesne komunikacije. Posvetite ovaj mjesec razvoju vašeg odnosa, a i obiteljski odnosi će biti skladniji ako se upustite u otvoren razgovor.

Zmaj

Vrijeme je za jesenju romansu u kojoj vas očekuje partner sličan vama. U kišnom listopadu, Zmajevi će skakati iz jedne u drugu fazu, iako mladi Mjesec govori da je profesionalni fokus prijeko potreban.

Zmija

U listopadu ćete konačno moći odahnuti od silnih poslovnih projekata i malo odmoriti. U odnosu s partnerom, konačno ćete doći do one točke kada je “pravo vrijeme” za sljedeću stepenicu. Ako ste emotivno slobodni, dozvolite sebi hrabrost da partnera potražite na suprotnoj strani psihološkog spektruma – stidljive Zmije oduševit će odvažni neznanci.
Konj

Ako ste zaposleni ili pak čekate posao, listopad je u profesionalnom smislu izrazito naklonjen Konjima! Ovaj mjesec nije baš stvoren za pronalaženje srodne duše, jer će biti dosta pogrešno protumačenih signala i poruka. Ne žurite.

Majmun

Ljubav je stalno traženje ravnoteže. Ako ste spremni da nesebično darujete emocije, bit će vam i uzvraćene. Svi koji imaju povišenu intuitivnost, tijekom listopada trebaju vjerovati drhtajima svog srca. Neće vas iznevjeriti. Na poslu, pristanite na kompromisne ponude.

Koza

U ovom razdoblju provjetrite mozak i iskoristite odličan period za dobar provod s prijateljima. Još uvijek nije vrijeme da krenete u potragu za srodnom dušom. Pričekajte bolji trenutak! Mladi Mjesec vam poručuje da u poslovne poduhvate krenete otvoreni za promjene. Samo hrabro!

Pas

Budite oprezni i rezervirani prema iznenadnim i nejasnim romantičnim ponudama. Ako ostanete čvrsto na zemlji, jasno će se ukazati razlika između iskrene zainteresiranosti i potencijalnog ljubavnog trokuta. Imate dovoljno drugih područja u kojima ćete naći zadovoljstvo, kao i poslovnih pothvata za koje je pravi čas ovog mjeseca!

Pijetao

Izlasci i druženje će konačno uroditi plodom – postoji velika vjerojatnost da ćete pronaći pravog partnera i veliku ulogu u tome igrat će prijateljstvo. Ako ste u dužoj vezi, možda ćete staviti točku na nju. U razdoblju mladog Mjeseca, tražit ćete i dobivat ćete, ali uvijek se sjetite dobre, stare izreke – pazite što želite!

Svinja

Odličan i zanimljiv period za stvaranje prijateljstva. Tko zna, možda i neki blizak prijatelj u daljoj budućnosti postane i vaš partner. Napravit ćete značajne poslovne korake i u razdoblju mladog Mjeseca držat ćete ključ poslovnog uspjeha u svojim rukama. Samo naprijed!

lovesensa.rs

Prethodna objavaSunce, simbol našega Ega
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 03.10.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.