Štakorima proljeće donosi vibracije nove ljubavi, Tigrovi trebaju obratiti pažnju na osobu koja im šalje čeznutljive poglede

Bolje planiranje vremena, nove ljubavi i puno rizika ukratko opisuju događanja koja su pred nama u travnju prema kineskom horoskopu, prenosi Lovesensa.rs.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte na ovom linku.

Štakor

Izbjegavajte konflikte, naročito tijekom punog Mjeseca u travnju, jer jednostavno nisu vrijedni vaše energije. Proljeće vam donosi vibracije nove ljubavi, ali za puno ostvarenje je još pomalo rano. Na profesionalnom planu, ima mnogo šansi za ostvarenje vaših želja, naročito onih koje su vam zaista duboko u srcu.

Bivol

Investicije na poslovnom planu već su dosegle takve razmjere da je vrijeme da se upitate – da li dovoljno dobivate za uzvrat? Jasno je da volite svoj posao, ali barem dva nova puta izgledaju privlačno: jedan se odnosi na novu karijeru, a drugi na plamen ljubavi koji će se s početkom proljeća rasplamsati. Planirajte pametno svoje vrijeme.
Tigar

Na poslu se nemojte pribojavati eksperimenata. Vaše mogućnosti će biti na testu, punih četiri tjedna od mladog Mjeseca. Ako ste spremni za novosti na planu romantike, ohrabrite osobu koja već dugo baca čeznutljive poglede u vašem pravcu. Pun Mjesec je pravi trenutak za to!

Zec

Posvetite se ozbiljno poslu, jer nagrada slijedi. Ne brinite za sitnice, koliko god da vam oduzimaju energiju jer je važno da imate smirenu ruku kad radite važne stvari. Ne podliježite impulsima ni na romantičnom planu, naročito tijekom punog Mjeseca.

Zmaj

Nemojte dozvoliti da se jedno prijateljstvo ovog mjeseca pokvari time što ćete se zanijeti romantičnim snovima. Bolje je pričekati dok se uzbuđenja smire, pa tek onda vidjeti koliko je privlačnost ozbiljna. Na poslu također ne podliježite zanosu, koliko god su ideje privlačne.

Zmija

Glavnu poruku donosi vam vrijeme punog Mjeseca. Pratite događanja u odnosu s partnerom i budite spremni dati prave odgovore u kritičnom trenutku. Na poslovnom planu, važniji su dani mladog Mjeseca kada će jedna ideja zahtijevati mnogo energije, ali će i rezultati biti adekvatni.

Konj

Prošlost je prošlost i april će vas danima uvjeravati da je tako. A tamo gdje se jedna priča završava, počinje druga! Ne plašite se rizika, kako na emotivnom tako i na poslovnom planu, jer vaš osjećaj za glavne životne ciljeve ništa ne može ugroziti.

Koza

Zabava i kreativne igre, to je ono što će osvježiti vaš odnos s partnerom. Ako ste slobodni na emotivnom planu, iznenađenje će biti toliko da nikakve pripreme neće biti od pomoći. Na poslovnom planu očekujte napore, ali i dovoljno energije da zadatke obavite.
Majmun

Ne pripisujte preveliko značenje sitnicama, osobito tijekom razdoblja punog Mjeseca. Čuvajte pribranost duha, a svi slobodni pripadnici ovog znaka mogu se posvetiti unutarnjoj ravnoteži jer uzbuđenja tek dolaze. Na profesionalnom planu, mlad Mjesec označava i period novih mogućnosti.

Pijetao

Nova poznanstva donose i nove domaće zadaće – istražujte, ispitujte, saznajte … ako ste do sada nekom mlađem bili tek mentor, možda tu leži i nešto više? Na poslu, svoje planove za budućnost još ne treba otkrivati.

Svinja

Ovo bi mogao biti mjesec profesionalnih odluka za vas. Zato prihvatite sve zadatke s elanom i trudite se održati pozitivnu energiju na svim poljima. Ako ste spremni za novu romansu, otvorite širom oči!

Pas

Korak po korak, to je vaš recept za uspješan travanj, osobito tijekom razdoblja punog Mjeseca. Ne savjetuje se žurba, preskakanje obveza. I na intimnom planu, strpljeni će biti – spašeni.

lovesensa.rs

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 04.04.2015.
Slijedeća objavaAnalizirajte ovo: Koliko vam je veliko (ili malo) samopouzdanje?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.