Knjiga Znanja je jedina Univerzumska knjiga na našem planetu.

To je Knjiga Kozmičkog Svjetla i ključ naše Esencije, poklonjena našem planetu izravnom zapovijedi Gospoda. Knjiga Znanja je diktirana korištenjem Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnike.

Kozmička Tehnološka dimenzija je našem planetu Knjigom Znanja predstavila novu tehnologiju. To je Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnika koju će naša zemaljska nauka objasniti tek u budućim stoljećima. Ta tehnologija daje Knjizi Znanja jedinstvena obilježja i vrijednost.

Zahvaljujući toj tehnologiji, Knjiga:

 • MIJENJA SVOJU AURU SVAKOG TRENUTKA (Energija vremena je neprestano privlačena na frekvencije slova (Fotoni)
 • NEPRESTANO OSVJEŽAVA ZNAČENJE SVOJEG TEKSTA

sukladno energiji odsječka vremena u kojem se čita. Zbog toga će stoljećima isti tekst nuditi nove informacije

 • PRILAGOĐAVA SVOJU ENERGIJU moći prijema i razini svijesti svakog pojedinog čitatelja.
 • ODRŽAVA ENERGIJU IZVORNIKA, i nakon što je PREVEDENA na druge jezike.
 • KNJIGA ZNANJA JE VIŠE OD KNJIGE – ona je kozmička tehnološka naprava (raskrinkana). Oblik knjige je prihvatljivo izabran da nam služi kao široko dostupan razvojni pomagač Ljudskom Biću – u prihvaćanju moćnih kozmičkih energija i bržem razvoju na Zemlji u prijelaznom razdoblju prema Zlatnom Dobu.
 • TEKST KNJIGE ZNANJA NE MOŽE SE ZAPAMTITI, budući da promjenljiva energija vremena neprestano teče kroz Knjigu.

ZAŠTO PROUČAVATI KNJIGU ZNANJA

ONA UBRZAVA NAŠ RAZVOJ

Postupno i učinkovito, Knjiga Znanja nas upisuje Beta energijom iz Omega dimenzije  – sve u skladu s našim osobnim sposobnostima primanja. Zbog toga, nas na ubrzani način razvija i vodi u dovršenje razvoja na Zemlji.

ONA POTIČE RADNE FUNKCIJE NAŠEG MOZGA

Rad s Knjigom Znanja čini nas zaposlenim s energijama Omega dimenzije, povećava naše moždane mogućnosti  i pospješuje brzinu našeg razmišljanja.

DRŽI NAS PODALJE OD POTIŠTENOSTI

 • Knjiga objašnjava razloge naših tjeskoba, patnji, i društvenih sukoba, i usmjerava nas na logično razmišljanje – pomažući nam tako da riješimo naše probleme i postignemo unutarnji mir.

NUDI NAM UNIVERZUMSKU ISTINU

 • Onima koji su spremni, Knjiga objašnjava Univerzumsku istinu, dok one koji za to nisu spremni odvodi u medij Traganja.
 • Opremljeni Univerzumskom Istinom, sposobni smo shvatiti značaj našeg dolaska na Zemlju i mnogo lakše prihvatiti događaje koje doživljavamo.

ŠTITI NAS I ČINI NAS SNAŽNIJIM, DUHOVNO I TJELESNO

 • magnetno polje Knjige Znanja – dio kojeg smo postali ako čitamo Knjigu, je okruženje zaštitne frekvencije visoko poželjno u danima velikog meteža, poteškoća, i patnji na Zemlji.
 • Energije prenesene Knjigom Znanja potrebne su kako za materijalne tako i za duhovne stanice, i presudne su za oblikovanje naše uzvišene osobnosti.
 • Frekvencije Knjige grade osnove besmrtnog ljudskog Bića – onaj tko je dovršio neophodnu evoluciju i dosegnuo svoju puni genetski potencijal.
 • Svjestan rad na stazi Knjige Znanja je najbrži i najudobniji način stjecanja energije besmrtnosti na našem planetu.

POTIČE I NADGLEDA ŠIRENJE SPOZNAJE I SVIJESTI

DOBIVAMO ODGOVORE na sva pitanja u svojim mislima i ona se slažu s razinom našeg razvoja. To je jedina takva knjiga na planetu.

KAKO KORISTITI KNJIGU ZNANJA

Knjiga Znanja je energetski skup koji sadrži sve svete frekvencije date našem planetu, i još k tome novu energiju iz Omega dimenzije koja nam nikad prije nije bila otkrivena.

Svako od 62 poglavlja je također energetska i frekvencijska cjelina za sebe, priključena na drugačije dimenzije. Snaga energije poglavlja kroz Knjigu povećava se postepeno. Zbog toga, radi postizanja najboljih rezultata, preporučljivo je:

 • čitati svako poglavlje kao cjelinu; u osami, bez prekida
 • čitati Knjigu po poglavljima u nizu
 • čitati jedno poglavlje dnevno
 • ne čitati Knjigu u isto vrijeme, na istom mjestu (kao kod kuće), ako netko drugi čita ili Knjigu prepisuje vlastitom rukom.

Ako čitamo Knjigu preskačući stranice ili poglavlja, ili čak ispravno čitamo ali samo jednom,  to neće biti dovoljno da nam se otvori energetsko bogatstvo Knjige. Također nećemo biti u mogućnosti shvatiti njenu stvarnu svrhu, niti iskustvo proširenja spoznaje i svjesnosti koje Knjiga omogućava.

Razumijevati što čitamo nije prvi prioritet, nego prihvaćanje Omega energije.

Razumijevanje dolazi kao rezultat korištenja energije Omega dimenzije kroz predani rad s Knjigom. Zbog toga na početku nećemo moći puno razumjeti. Usprkos tome, naša Esencija će nas držati uz Knjigu, jer će naša Esencija biti u rezonanciji s Esencijalnom energijom prisutnom u Knjizi.

Knjiga sadrži namjerne proturječnosti koje provjeravaju našu pažnju, znanje i zanimanje za Knjigu. Kako se navikavamo na energije Omega dimenzije, i kako naša spoznaja i znanje rastu, ono što nam se činilo proturječnim počinje se savršeno uklapati u veću sliku.

Neki Knjigu Znanja nazivaju „vremenski stroj“, budući da neprestano privlači kozmičke energije koje dolaze na naš planet, i prenosi ih ljudskim Bićima usporedno njihovoj razini svijesti – zbog toga nudeći nova značenja teksta povezano s vremenom čitanja.

Oni koji su u rezonanciji s esencijom Knjige Znanja, čitaju ju i proučavaju predano cijelog svog života. Na taj način putem energije Knjige ostaju priključeni na Kozmičku domovinu.

OSOBNA BLAGODAT OD PROGRAMA ČITANJA

Te blagodati proizlaze iz Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnike, prisutne u Knjizi, koja je u mogućnosti da nadzire i pomaže čitatelju:

 • naša biološka struktura prima najveću količinu energije svakog poglavlja, u skladu s našom sposobnošću primanja i razinom svjesnosti, zbog toga nismo uznemireni visokom energijom Knjige.
 • naša cjelokupna stanična struktura i naša osobna tjelesna aura se ojačava 1000 puta više nego što bismo to mogli postići učinkom bilo koje druge energije.

Istovremeno, dok čitamo, naša frekvencija se upisuje na slova Knjige Znanja. Zbog toga, Knjiga sadrži energetski zapis svake osobe koja je uspjela završiti Program Čitanja. Iz tog razloga Knjiga Znanja se također zove Knjiga Ljudskog Bića, ili Knjiga Ujedinjenja.

PLANETARNE BLAGODATI OD PROGRAMA ČITANJA

U tom programu, bilo kojeg dana isto poglavlje širom planeta čita velik broj prijatelja koji slijede isti raspored čitanja. Frekvencije istog poglavlja, koje se oslobađaju unutar 24 satnog vremenskog odsječka, stupaju u rezonancu i šire energiju tog poglavlja po cijelom svijetu. Rezultati toga su:

 • pročišćenje magnetne aure planeta,
 • porast vibracijske razine, i
 • neutralizacija negativnosti.

Više na www.knjigaznanja.com.hr

PROGRAM PREPISIVANJA

Program Prepisivanja sastoji se od kopiranja cijele Knjige Znanja 100 %-om točnošću i to rukopisom, korištenjem nalivpera s crnom tintom. Za vrijeme tog procesa Beta energija Knjige se na najučinkovitiji način upijaju u naše kosti. Više na www.knjigaznanja.com.hr

PROUČAVAJMO ZAJEDNO

KNJIGA ZNANJA se trenutno studira u 39 zemalja, na 15 jezika, uključujući hrvatski.

Pozivamo sve prijatelje koji su ili radoznali ili svjesno u potrazi za novom vlastitom ili Životnom perspektivom, da nam se pridruže na Subotnjim seminarima Knjige Znanja. Ovi besplatni javni seminari održavaju se u našim Fokalnim Točkama.

Svatko je dobrodošao.

Pronađite najbližu vam Fokalnu Točku Knjige Znanja i pridružite nam se SVAKE SUBOTE:

ZAGREB

U 10.00 h, Lašćinska cesta 119 – Info 091 591 0780
U 10.00 h, Zvonimirova 47 – Info 091 3737 737
U 08.30 h, Zvonimirova 47/l – Info 098 133 08 44
U 18.00 h, Ivana Šibla 4 – Info 099 5177 517

PULA

U 18 h, Otokara Keršovanija 37 – Info 098 340 920

UVODNA PREDAVANJA

Ako želite saznati više o Knjizi Znanja rado ćemo vas upoznati s njom, pojedinačno u osobnom kontaktu, grupu ljudi u vašem ili našem prostoru, ili na javnom predavanju otvorenog tipa. Sva uvodna predavanja su besplatna.

Ako želite organizirati uvodno predavanje na neki od navedenih načina, javite nam se s prijedlogom na [email protected]

POZIVAMO VAS NA UVODNA PREDAVANJA:

RIJEKA 28.11.18. u 18:00 h
Udruga računovođa, Frana Supila 11, 1. kat
SU Iva Orlović

ZAGREB 28.11.18. u 19:00 h
FP Co3-3, Zvonimirova 47, prizemlje
SU Iva Marić Bele

KUTINA 28.11.18. u 17:30 h
Pučko otvoreno učilište Kutina
Ulica S. Radića 3, 44320 Kutina
SU Gordana Marčetić

KONTAKT

ZAGREB

NARUČIVANJE KNJIGE I INFORMACIJE od 18 do 20 h SVAKOGA DANA OSIM UTORKA I NEDJELJE, kako slijedi:

Narudžbe na mob 091 5910 780 ili e-mail [email protected]
Detaljnije informacije o Knjizi i o programima rada na mob 097 76 36 776
ili na 091 5910 780 i e-mail [email protected]

ISTANBUL

World Brotherhood Union
Mevlana Supreme Foundation
www.dkb-mevlana.org.tr