Kad vam nije ni do čega, kada vam svaka aktivnost predstavlja napor, pokušajte podići svoj energetski nivo. Da bi vam to pošlo za rukom, pogledajte kojim se stvarima treba okružiti, a koje ukloniti iz svog života – jer usporavaju protok životne energije.

Neke stvari u našem okruženju nam vraćaju, odnosno dižu enegriju, dok nam je druge oduzimaju. Vesna Danilovac, direktor agencije „Spiritus movens“ koja se bavi razvojem ljudskih potencijala putem grupnih i pojedinačnih treninga, ističe da je vrlo važno biti svjestan da i predmeti u našem okruženju mogu utjecati na životnu energiju kojom zračimo.

Evo par brzinskih savjeta:

ŠTO NAM PODIŽE ENERGIJU

Zelena jabuka − Čim je uzmete, makar i u ruku, osjećati ćete se bolje. Sve što je prirodno i zdravo podiže energiju.

Duboko disanje − zastanite, ostavite bilo koji posao koji trenutno radite. Dišite 60 sekundi duboko.

Cvijeće − Pozitivno utječe na ljudske energetske izvore.

Životinje − Poznato je da se ljudi koji vole životinje smatraju dobrim ljudima. Život u blizini životinja oplemenjuje i pojačava energiju.

Lupkanje grudne kosti − Skupite šaku u pesnicu i blago se kuckajte u grudnu kost. Poslije samo jedne minute osjetit ćete širenje topline.
ŠTO NAM ODUZIMA ENERGIJU

Svila – Iako je prirodan materijal sve stvari od svile negativno utječu na našu životnu energiju. Izbjegavajte čak i svilene čarape.

Cigarete − I medicinski je dokazano da su višestruko štetne.

Mobilni telefon − Usporava protok životne energije.

Slatkiši − Izbjegavajte šećer. On i u prehrani ostavlja negativne posljedice.

Tehnički uređaji − Opće je poznato da računala, televizori, CD uređaji i slične stvarčice emitiraju elektro magnetno zračenje koje loše utječe po ljudsko zdravlje.

Jednostavno, zar ne?

aura.ba

 
Prethodna objavaTko je uistinu bogat čovjek?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.07.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.