Kažu da je potrebno suosjećanje prema čovječanstvu, ljubav prema zemlji i snažna potreba za pravdom i milosrđem da bi netko postao jak i poštovan vođa ljudi. Svako toliko se, međutim, pojavi neki političar ili general koji odluči raditi stvari na ‘svoj način’. Ovi hladnokrvni diktatori ne mare za vrijednosti života koliko za ostvarivanje svojih bolesnih ciljeva i ambicija kao što su dominacija, moć i besmrtnost.

Niže navedena ikonografija prikazuje svjetske dikatore poredane po broju ubojstava. Svaka kap krvi na ovom crtežu predstavlja 1 milijun ubijenih ljudi.

Naravno, ‘pobjednik’ ovog ludila je Mao, slijedi Staljin, a iza njih dvojice Hitler, što će mnogima možda biti iznenađujuće.

Prema kozmičkom zakonu karme ne postoji nepravda i nijedno zlo ne prolazi nekažnjeno te zasigurno postoje mjesta na kojima će svatko od njih morati proživjeti i najmanju bol koja je nanesena svakoj njihovoj žrtvi.

diktatori-702
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 02.08.2014.
Slijedeća objavaTop 10 ayurvedskih biljaka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.