Where-are-you

47

Gdje se nalazite? Gdje želite provoditi svoje vrijeme (fizički i psihički), može reći puno o vama. Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osjećate najviše “kod kuće”. Pogledajte u nastavku objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku. Ako mislite da smo vas ‘prepoznali’, podijelite ovaj zabavan test s drugima.

 SLIKA 1

Polje trave koje se njiše na povjetarcu prekrasan je primjer života koji se kreće u svojim prirodnim smjerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju sjetnu stranu. Uživate biti sami i razmišljati o svemu što vam se događa u životu.

PORUKA: Život može biti pozitivan i negativan, svijetao i mračan, sretan i tužan. Tek kada možete učiti od svake strane medalje, obogatit ćete se s više pozitivnosti. Čin davanja je iznimno važan način za obogaćivanje vašeg života. Kada dajete, povezujete se sa zahvalnošću na životnim situacijama, prirodnom bogatstvu koje je uvijek oko vas i lekcijama kojima vas život uči.

SAVJET: Vrijeme je da aktivno poradite na svom emocionalnom iscjeljenju. Nemojte se bojati reciklirati staru neriješenu bol ili neugodu. Tek kad dovedete svoje neriješene osjećaje na površinu, možete ih se riješiti jednom zauvijek. Učinkovito emocionalno liječenje vas u potpunosti može osloboditi.1

SLIKA 2

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas također podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao poticaj duha, jer lako podliježete težini vanjskog svijeta.

PORUKA: Vrijeme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira čemu trenutno oklijevate, znajte da uvijek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite gledati prema tlu i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate vjerovati u to kako biste krenuli naprijed. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um. Brige nisu dobre za vas, jer to iscrpljuje vašu kreativnost, osobnost i ukupni užitak življenja. Znajte da oko čega god brinete i u čemu god oklijevate, svemir je tu da vas podrži. Samo vjerujte u to.

SAVJET: Znajte da, kada se osjećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni,  stvari se uvijek mijenjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osjećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće biti put preobrazbe.

39

SLIKA 3

Svjetla, glazba, uzbuđenje. Vi ste osoba koji voli imati zapaljenu svoju kreativnu stranu. Vi volite biti u mnoštvu ljudi, ali također volite biti viđeni i saslušani.

PORUKA: Važno je da se sjetite kako vaš stvaralački duh ne pokreće samo navala zvuka ili nevjerojatna vizualna performansa. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Veza s božanskim. Trenutno se trebate usredotočiti na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredotočite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, obitelji, osobnih zadataka i na otvoreni prostor. Okrenite se prirodi kada se osjećate izgubljeno. Priroda je “stvaranje”. Priroda je dom.

SAVJET: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako se osjećate da želite pjevati, pjevajte iz petnih žila. Ako se osjećate da želite plesati, plešite na ulici. Tako se ponaša i priroda. Ona nikad ništa ne potiskuje.

39

SLIKA 4

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika vode jedan je od najvažnijih meditativnih i ljekovitih sredina u koje bi se mogli staviti. Vaš um i tijelo traže od vas da odvojite više vremena za mir i kontemplaciju.

PORUKA: Vrijeme je da doista poslušate ono što vam srce vam govori da učinite. Kada slušate svoje srce i živite autentično, vaš duh jača i postajete više povezani s vanjskim svijetom. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutarnje poruke. One su obično točne. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.

SAVJET: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvijek kretati u krivom smjeru.

Za ostale slike kliknite na stranicu broj 2

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

1
2
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.07.2017.
Slijedeća objavaHoroskop za kolovoz: Vrijeme iskušenja za Bika, Rak u ekstazi, Škorpion u tajnoj vezi!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.