Foto: spirtualposts.com

Odvojite trenutak i fokusirajte se, postavite sebi pitanje – “Kakvu karmičku temu ću doživjeti sljedeći tjedan?” Zatim odaberite kartu koja rezonira s vama.

OGLAS 78 300×600 centriran
Ako ste odabrali kartu broj 1

Neki ljudi paničare kada nastane kaos i tada se osjećaju kao da je život izvan kontrole, a zatim postoje i oni koji zažele dobrodošlicu promjeni i prihvate očigledan utjecaj više moći koja preuređuje njihove živote.

Ove se promjene događaju u ovom trenutku jer su dio vašeg putovanja i božanska sila ih je kreirala u vašem životu kako bi vas uskladila sa sudbinom vaše duše, piše Spirtual posts.

Umjesto da se paničarite jer su stvari izvan vaše kontrole, promijenite stav i pozdravite ove skrivene blagoslove, jer su ti pomaci darovi i za vaše najviše i najbolje dobro.

39

Ako ste odabrali kartu broj 2

Sretan i radostan život može se postići našim realističnim očekivanjima od drugih.

Trebate pokušati ne kontrolirati druge, ne raditi im pritisak da se ponašaju i razmišljaju na način koji možda nije prirodan za njih.

Vrijeme je da napravite unutarnju inventuru i razmotrite kakva su vaša očekivanja od drugih. Budite iskreni sa sobom i zapitajte se tražite li zapravo previše od drugih.

77

Ako ste odabrali kartu broj 3

Svi smo sposobni stvarati čaroliju u vlastitom životu i došli smo na ovu zemlju s vještinom, znanjima i prirodnim sklonostima da budemo uspješni u našim nastojanjima.

Ako vam se ne sviđa smjer u kojem idete, promijenite ga!

Cijelo vrijeme vi imate moć!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

OGLAS 78 300×600 centriran
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.