Odvojite trenutak i fokusirajte se, postavite sebi pitanje – “Kakvu karmičku temu prolazim i što mi je zapravo raditi?” Zatim odaberite kartu koja rezonira s vama.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali kartu broj 1

1

Neki ljudi paničare kada nastane kaos i tada se osjećaju kao da je život izvan kontrole, a zatim postoje i oni koji zažele dobrodošlicu promjeni i prihvate očigledan utjecaj više moći koja preuređuje njihove živote.

Ove se promjene događaju u ovom trenutku jer su dio vašeg putovanja i božanska sila ih je kreirala u vašem životu kako bi vas uskladila sa sudbinom vaše duše.

Umjesto da se paničarite jer su stvari izvan vaše kontrole, promijenite stav i pozdravite ove skrivene blagoslove, jer su ti pomaci darovi i za vaše najviše i najbolje dobro.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali kartu broj 2

2

Sretan i radostan život može se postići našim realističnim očekivanjima od drugih.

Trebate pokušati ne kontrolirati druge, ne raditi im pritisak da se ponašaju i razmišljaju na način koji možda nije prirodan za njih.

Vrijeme je da napravite unutarnju inventuru i razmotrite kakva su vaša očekivanja od drugih.

Budite iskreni sa sobom i zapitajte se tražite li zapravo previše od drugih.

banner himalajska lampa

Ako ste odabrali kartu broj 3

3

Svi smo sposobni stvarati čaroliju u vlastitom životu i došli smo na ovu zemlju s vještinom, znanjima i prirodnim sklonostima da budemo uspješni u našim nastojanjima.

Ako vam se ne sviđa smjer u kojem idete, promijenite ga!

Cijelo vrijeme vi imate moć!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić