Odbacite pastu za zube i nabavite kokosovo ulje. Ulje kokosa pomiješano s probavnim enzimima uspješno uništava bakterije Streptococcus mutans koje su inače odgovorne za propadanje zuba i karijes. Kokos pomaže u uništavanju bakterija koje su odgovorne za propadanje zuba, otkrili su znanstvenici s Instituta za tehnologiju Athlone u Irskoj. Kokosovo ulje testirali su na Streptococcus mutans, bakteriji koja potiče proizvodnju kiseline i uništava zube, piše Daily Mail.
Ulje pomiješano s probavnim enzimima uspješno uništava sve štetne bakterije u ustima, potvrdila je studija.

“Karijes je problem koji najčešće zanemarujemo, a pogađa od 60 do 90 posto djece i odraslih u industrijskim zemljama. Upotreba kokosovog ulja pojačanog probavnim enzimima u pastama za zube i vodicama za usta odlična je alternativa kemijskim aditivima koji se koriste, naročito zato što je učinkovit i u niskim koncentracijama”, istaknuo je voditelj istraživanja dr. Damien Brady kojeg je na istraživanje ponukala činjenica da probavni enzimi pokazuju antimikrobna svojstva.
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 04.06.2014.
Slijedeća objavaIskustvo tik do smrti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.