Brojni novinari, urednici, redatelji, asistenti, producenti Znanstvenog programa HTV-a podržali su kolegu Krešimira Mišaka kojeg je prozvala skupina od 30 potpisnika koji zahtijevaju da se ukine emisija ‘Na rubu znanosti’, prenosi dnevno.hr. U njemu Mišakovi kolege ističu kako su ‘zgroženi medijskim linčem koji se vodi protiv autora jedne od ponajboljih i najoriginalnijih emisija HTV- a’.

– Kolege iz redakcije Znanstvenog programa očekuju hitnu i oštru reakciju glavnog ravnatelja i Vijeća HRT- a, povodom javnog proganjanja Krešimira Mišaka, u kojemu sudjeluje i HRT- ov uposlenik, Danijel Despot – stoji u mailu.

Osim toga u mailu se ističe kako su peticiju potpore Krešimiru Mišaku potpisali svi novinari, autori, urednici, redatelji, producenti u Znanstvenom programu, koji ‘iza njega složno stoje i izražavaju svoje zaprepaštenje zbog zabrinjavajuće retorike koju je svojim javnim obraćanjem upotrijebila skupina, koja je u javnosti predstavljena kao skupina 30 znanstvenika’.

– Ta je skupina nastupila s takvim nepodnošljivim govorom mržnje,  uvredama i pretjerivanjem u ocjenama emisije i samog urednika, pa je nemoguće ostati ravnodušan i dalje dopustiti da se blati i obezvrjeđuje dugogodišnji rad kolege Kreše Mišaka. Skupina zainteresiranih 30 potpisnika protiv emisije “Na rubu znanosti”, ne može sakriti svoju iskrenu zauzetost da započne progon jednog odličnog TV autora i jedne prepoznatljive, od gledatelja omiljene emisije, ali za njih, neprikladne i nepoćudne emisije.

http://2012-transformacijasvijesti.com/opcenito/kolege-znanstvenog-programa-htv-a-javno-podupiru-k-misaka

Prethodna objavaŽvakati i samo žvakati
Slijedeća objavaAntimaterija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here