Kombinirana Yantra – Za sklad, mir i harmoniju u prostoru

126

Yantre su grafički prikaz mantre (zvučne vibracije) i one šire svoju povoljnu energiju u prostoru. Kombinirana jantra uključuje 21 jantru i čini set jantri u Vastu sistemu.

S prednje strane imamo devet planetarnih jantri i jednu Devata jantru, dok sa stražnje strane imamo pet jantri elemenata, tri Šri jantre i tri Devata jantre.

Sve su raspoređene na mjesto koje im u prirodi pripada. One su snažan alat za uređenje prostora u skladu sa prirodom, za napredak, uspjeh, dobro zdravlje, jogu i meditaciju! Donose duhovno i materijalno blagostanje, mir ukućanima, životni sklad i harmoniju u naš život.

Ova jantra postavlja se u centar stana pogotovo ako je stan značajno oštećen-centar stana pada na nosivi zid ili gredu, tu su ormari, male i zakrčene prostorije, centar nije slobodan i svijetao, stan ima značajna oštećenja bilo u kojem dijelu a vezano uz prirodne vastu principe.

Zbog čega se ova jantra postavlja u centar stana ili prostora? U centru prostora je bindu točka iz koje nastaje sve i u kojoj završava sve. Ta točka je povezana s eterom. Ona je u stvari pupak Vastupuruše. U njoj je potpuni mir dok je oko nje dinamika. Energija se iz nje usmjerava u sve smjerove. Nastaju energetski polariteti svojstveni materijalnom postojanju kojeg savršeno poznajemo i sa kojim rezoniramo.

Dakle dinamika našeg života stapa se u centru prostora sa mirom i sa bezgraničnom energijom apsoluta, sa jedinstvom. Zbog toga je centar prostora izuzetno bitan, da je slobodan, da u njemu nema stalnih aktivnosti i teških predmeta, nosivih zidova, da je što svjetliji.

Centar prostora je energetski akumulator energije i u kućama projektiranim po vastu prirodnim principima on je slobodan i otvoren ka nebu. Tu se stvara dinamički most između energija neba i zemlje te ta energija ima oblik spirale. Preko njega mi se spajamo sa izvorom i dobivamo podršku.

Ako su i drugi čimbenici vezano uz prirodne zakone i omjere zadovoljeni, mi dobivamo prostor koji rezonira sa nama i sa univerzumom. To daje životni sklad i harmoniju u našem životu. Podržani smo od prirode. U postojećim objektima najčešće nije tako i zato nam treba korektivna mjera koja nam pomaže približiti se idealu. To je kombinirana jantra.

Vibracijska energija koju generira bramastan, odnosno centar prostora, stvara istovjetnu frekvenciju u tijelu i svijesti stanara. Iz ovoga nam može biti jasno koliko je centar stana ili prostora u kojem boravimo bitan za nas. Iz njega kreću sve energije, iz njega se pokreće sve, iz njega nastaje sve, u njega se vraća sve i u njega završava sve. Zbog toga kombiniranu jantru postavljamo baš u centar stana jer ona tu daje svoj puni potencijal.

Aktiviramo je biđa i klasičnom mantrom za sve pojedinačne jantre u setu, uz položaj zahvalnosti te usmjerenje na ono što želimo.

Svaka jantra predstavlja svjetlo, te svaka aktivirana jantra osvjetljava jedno područje našeg života. Zahvala svjetlosti i energetskom potencijalu jantri koje nas spajaju sa bezgraničnim potencijalom univerzuma u prostoru te nakon toga u nama samima. Neka jantre svijetle i osvjetljavaju nam život. Hvala im.

Sve jantre su na debelom kunzrum papiru s obostranom mat plastifikacijom. Uz jantru ćete dobiti uputstvo za montažu koje obuhvaća: sliku, mjesto postavljanja, usmjerenje kod aktivacije, zvučni zapis bija mantre i klasične mantre za aktivaciju.

Kombinirana yantra

Kombinirana jantra uključuje svih 21 yantru i čini set yantri u Vastu sistemu. Donose životni sklad, mir i harmoniju u naš život.

Na debelom kunzrum papiru s obostranom mat plastifikacijom. Uz yantru ćete dobiti uputstvo za montažu koje obuhvaća: sliku, mjesto postavljanja, usmjerenje kod aktivacije, zvučni zapis bija mantre i klasične mantre za aktivaciju.

Cijena: 121 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.