Marsu, planetu akcije u emotivnom Raku, krajem tjedna će se pridružiti tranzitni Merkur, simbol biznisa.

Konjunkcija ovih planeta, do 21. srpnja utjecat će na ljubavni i poslovni život svih znakova.

Zbog kvadrata s Uranom, planetom neočekivanih situacija, ne žurite s kupoprodajom nekretnina ili s pokretanjem privatnog biznisa.

S druge strane, konjunkcija Marsa i Merkura, pod povoljnim utjecajem Neptuna iz Riba donosi inspiraciju umjetnicima i uspjeh sportašima.

Harmoničan aspekt s Jupiterom i Venerom u Lavu, uvećat će prihode, posebno piscima, znanstvenicima i liječnicima.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Vaš vladalac Mars i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, u izazovnim aspektima je s Uranom u Ovnu i Plutonom, jednim od vladalaca vašeg znaka, zato ne žurite s kupoprodajom nekretnina, stambenog i poslovnog prostora. Izbjegavajte i rasprave sa partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

BIK (21.4. – 21.5.)

Mars i Merkur, vladaoci astroloških polja ljubavi i novca, donose vam neočekivane susrete i poznanstva na poslovnim putovanjima, kao i u restoranima i kafićima u blizini vode. Izbjegavajte rizične financijske transakcije, naročito ako planirate kupoprodaju nekretnina ili započinjanje privatnog biznisa.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Planet koji upravlja vašim znakom, Merkur, simbol je biznisa, a zajedno s Marsom, planetom akcije u vašoj astrološkoj kući novca i u harmoničnim aspektima sa Neptunom u Ribama, može donijeti nove kontakte i uvećanje prihoda. Partner ili netko tko je bacio oko na vas želi vam nametnuti svoju volju.
RAK (22.6. – 22.7.)

Merkur i Mars u vašem polju osobnosti čine vas vrlo osjetljivim na ljubavnom planu, a trigon s Neptunom nagovještava ugodne zajedničke trenutke s partnerom. Jupiter, simbol prosperiteta, blizu planeta novca u Lavu, donosi uvećanje prihoda, ali budite oprezni ukoliko pregovarate ili surađujete sa strancima.

LAV (23.7. – 22.8.)

Konjunkcija Merkura i Marsa u astrološkoj kući tajni i podsvijesti, nagovještava mogućnost ulaska u paralelnu vezu s nekim vatrenim ili zračnim znakom. Ako ste privatnik, u ovom razdoblju nemojte inzistirate na rješavanju pitanja poslovnog ili stambenog prostora, niti zaključivati ugovore o kupoprodaji nekretnina.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i Mars, simbol akcije u harmoničnom aspektu sa Neptunom, planetom zanosa, na nekom javnom skupu mogu donijeti neočekivan susret s osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Iako možete očekivati ​​uvećanje prihoda, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale znakove
1
2
Prethodna objavaPosebnost ljudskih bića
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 14.07.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.