Planete novca i sreće uskoro će se naći vrlo blizu! Sretan dan je 20. lipnja kada će se obrazovati stelijum, trostruka konjunkcija između Venere, Jupitera i Mjeseca u Lavu, najviše za Ovnove, ali i one kojima su u natalnom horoskopu Venera i Jupiter u petoj astrološkoj kući.
Venera će se 17. lipnja toliko približiti Jupiteru u Lavu da će prvi put poslije 12 godina obrazovati konjunkciju. Ovakav spoj planeta donosi više ljubavi, novca i kontakata sa strancima, a studentima i mladima više šansi za dobivanje stipendija i stručno usavršavanje u inozemstvu. Također, sreća se smiješi sportašima i umjetnicima.

Ipak, ne pretjerujte s hranom jer ovaj aspekt može donijeti višak kilograma, probleme s leđima, krvnim tlakom i srcem. Bikovi, Rakovi, Vage, Strelčevi i Ribe, znaci u kojima je naglašen utjecaj Venere i Jupitera, najviše će biti “pogođeni”, dok će Škorpiona, Jarčevi, Ovnovi, Blizanci i Djevice najmanje osjetiti utjecaj zvijezda.

OVAN – Konjunkcija Venere i Jupitera u petom astrološkom polju doprinosi da budete šarmantniji i popularniji. Ipak, pozicija Merkura, simbola komunikacija, čini vas uspješnijim na riječima nego na dijelu. Uvećanje prihoda preko suradnje sa strancima.

BIK – Spoj vašeg vladaoca Venere i Jupitera nagovještava mogućnost zajedničkog posla s osobom čijem ćete šarmu teško odoljeti. Mnogi predstavnici znaka mogu obnoviti vezu s bivšim partnerom. Uvećanje prihoda možete očekivati ​​u suradnji sa strancima.
BLIZANCI – Venera i Jupiter u vašem trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva kao i nove ljubavi, pogotovo ukoliko vam se sviđa osoba koja studira, radi u medijima ili sa strancima. Ako ste muškarac, privlačit će vas mlađe partnerice, dok žene može fascinirati neki vatreni znak.

RAK – Venera i Jupiter u vašoj drugoj astrološkoj kući nagovještavaju mogućnost ulaska u romansu s kolegom. Na većem skupu možete upoznati karizmatičnu, uniformiranu i najvjerojatnije zauzetu osobu. Ako surađujete sa strancima, bit ćete u prilici ugovoriti unosne poslove.

LAV – Konjunkcija sretnih planeta u vašem znaku, na kraćem putu može vam donijeti susret s nekadašnjom simpatijom ili intrigantnim strancem. Ako ste rođeni u drugoj dekadi, bit ćete spremni riskirati, a ako ste umjetnik, sportaš ili radite u medijima, očekuje vas uspjeh.
DJEVICA – Konjunkcija Venere i Jupitera u astrološkom polju privatnosti i tajni opominje da emotivni život držite dalje od očiju javnosti. Bit ćete nesigurni u sebe i u svoje osjećaje, a od partnera ćete očekivati ​​da bude mnogo pažljiviji i nježniji. Očekuje vas nastavak suradnje ili nov projekt sa strancima.

VAGA – Vaš vladalac Venera i Jupiter u kući društvenog života donose nove susrete, poznanstva i simpatije. Razdoblje je povoljno za realizaciju ranije zacrtanih poslovnih planova, s kojima će biti upoznate samo dvije osobe. Netko tko surađuje sa strancima, može vam pružiti financijsku potporu.

ŠKORPION – U ovom razdoblju možete očekivati ​​napredovanje u karijeri. Putovanja u inozemstvo kao i poslovi sa strancima imat će veliki utjecaj na vaš ljubavni život pa na kraćem putu možete obnoviti vezu sa starom simpatijom. Jedan Jarac namjerava ponuditi dodatni ili honorarni posao.

STRIJELAC – Spoj vašeg vladaoca Jupitera i Venere u devetom astrološkom polju donosi mogućnost uspostavljanja suradnje sa strancima, dobivanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inozemstvu. Na sve ćete biti spremni u ime ljubavi, a na nekom poslovnom putu možete upoznati atraktivnu osobu.

JARAC – Venera i Jupiter u vašem polju novca i strasti, donose susret sa osobom koja će vas nečim jako impresionirati. Ako vaš posao ima veze s medijima ili marketingom, ukazuju vam se nove šanse u radu sa strancima iz zemalja njemačkog jezičnog područja.

VODENJAK – Konjunkcija Venere i Jupitera u kući ljubavi naglašava kvalitetu vaše veze sa emotivnim partnerom. Međutim, opasnost vreba sa svih strana pa vas na nekom javnom skupu može privući stara ljubav ili netko tko nije slobodan. Možete obnoviti ili proširiti poslovnu suradnju sa strancima.

RIBE – Venera, planeta ljubavi i Jupiter, simbol bogatstva u šestom astrološkom polju, nagovještava mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, očekuje vas napredovanje u karijeri. Povedite više računa o prehrani.

Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objava7 biljaka za liječenje dijabetesa
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 19.06.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.