Želite li naučiti kopati dublje? Ovo je seminar za theta praktičare koji su već završili Osnovni i Napredni tečaj ThetaHealing®-a

Ovaj sada obavezni seminar na putu vašeg obrazovanja u Theta iscjeljivanju održat će poznati svjetski učitelj Steve Parker. Slovi za jednog od najboljih u metodi “kopanja” na svijetu. Imat ćete priliku učiti o 8 načina kopanja kroz njegov stil dubljeg kopanja i vidjeti pristup koji je jednostavan, ali veoma dubok.

atma.hr – 45

Ovaj seminar vam omogućava da napredujete u najvažnijem aspektu Theta iscjeljivanja – kopanju.

Na tečaju se uči i nakon toga vježbaju sljedeće metode kopanja:
– Kopanje na strahu
– Kopanje na zamjeranju
– Kopanje na bolestima 1
– Kopanje na bolestima 2
– Kopanje kroz manifestiranje
– Kopanje po genetskom nivou
– Kopanje na povijesnom nivou (prošli život, kolektivna svijest i duboka genetska sjećanja)
– Kopanje na nemogućem (uvod u DNK3)

Iako primarno zamišljen kao pomoćni izborni tečaj za one kojima slabije ide kopanje, pokazao se toliko uspješan da je sada obavezan tečaj za svo daljnje školovanje u Theta iscjeljivanju. Želite li pohađati naprednije tečajeve trebate prvo položiti Osnovni + Napredni + Kopaj dublje.

Tečaj traje dva puna dana:
Subota 10:00 – 18:00
Nedjelja 10:00 – 18:00

Zbog velikog broja kopanja moguća su odstupanja u satnici.
Pauza za ručak: 13:00 – 14:15 sati.

atma.hr – 61
Svi polaznici tečaja dobivaju priručnik na hrvatskom jeziku. Po završetku tečaja polaznici dobivaju certifikat od THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge) s kojim postaju ovlašteni theta praktičari tečaja Kopaj dublje da primjenjuju znanja stečena na sebi, na svojim klijentima i prijateljima. Također ovaj certifikat vam omogućava daljnje školovanje u Theta iscjeljivanju kod bilo kojeg učitelja u svijetu.

STEVE PARKER
Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 17 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

TERMIN: Zagreb: 16.03. – 17.03.2019.
LOKACIJA: Zagreb: Theta Centar Zagreb, Okićka 25
CIJENA: 260€, plativo u kunskoj protuvrijednosti
Prilikom prijave plaća se kotizacija u iznosu od 400 kn, a ostatak na prvi dan tečaja.
POPUST:
Svima koji žele ponoviti tečaj da vide kako to radi Steve Parker dobivaju 55% POPUSTA! Cijena tečaja je u tom slučaju 117€, odnosno 865 kn.

PRIJAVE:
Preko prijavnice na našoj web stranici na ovom linku.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here