Foto: pixabay.com

Mars i Saturn su škrti, vole štednju i racionalno ponašanje. Suzdržite se od nepotrebnog gomilanja hrane i ostalih potrepština, mislite na druge kao na sebe, jer u ovom trenutku svaka individua ovisi o kolektivu. Na nama je samima da odlučimo što će u narednih mjesec dana Jupiter proširiti – hoće li virus radi neodgovornog i olakog ponašanja ili će proširiti svijest u nama samima da zdravlje svakog pojedinca ovisi o kolektivu i tvrdom i odgovornom ponašanju cijelog društva.

atma.hr – 78
Ne želim sijati strah, ali Mars je ušao u konjunkciju s Jupiterom, Plutonom i Saturnom u znaku Jarca. Ova konjunkcija s Marsom traje do sredine travnja/aprila (tada i Merkur izlazi iz Riba u kojima mu nije dobro).

I Mars i Pluton i Saturn se smatraju astrološkim zlotvorima (maleficima), a jedini Jupiter je benefik (dobrotvor), ali taj Jupiter je u padu u Jarcu i također ne može ništa dobroga donijeti. Jedna od karakteristika Jupitera je da širi, kako ono dobro tako i loše. Dakle, imamo astrološku situaciju koja je vrlo teška, a Jupiter ju proširuje.

Dobre su vijesti da se Mars i Saturn dobro osjećaju u Jarcu, Saturn vlada istim, a Mars je u njemu egzaltiran. Mars i Saturn, kao i znak Jarca zahtijevaju izrazito odgovorno ponašanje i rigoroznu, vojnu disciplinu. Zahtijevaju socijalnu distanciranost i potpuno zanemarivanje emocija da bi glava ostala hladna i sabrana. Zahtijevaju lojalnost i postrojavanje, također izolaciju i malo riječi, a puno djela.

U svim ostalim slučajevima nose teške posljedice. Svaka nemarnost i olako shvaćanje može “koštati glave”. Mars i Saturn ne vole dodire, grljenja, ljubljenja, ljudsku toplinu i sl. Vole hladnoću i distanciranost. U normalnim vremenima ovakve karakteristike bi se smatrale nepoželjnim, u vremenima zaraze ovo spašava živote.

atma.hr – 39

Na nama je samima da odlučimo što će u narednih mjesec dana Jupiter proširiti – hoće li virus radi neodgovornog i olakog ponašanja ili će proširiti svijest u nama samima da zdravlje svakog pojedinca ovisi o kolektivu i tvrdom i odgovornom ponašanju cijelog društva.

Bez obzira vjerujete li u astrologiju, (da tamo neke udaljene planete utječu na zbivanja na Zemlji) – i astrološki i epidemiološki je izrazito bitno u narednih mjesec dana da budemo disciplinirani, izbjegavamo okupljanja, rizično ponašanje i slično.

Također, Mars i Saturn su škrti, vole štednju i racionalno ponašanje. Suzdržite se od nepotrebnog gomilanja hrane i ostalih potrepština, mislite na druge kao na sebe, jer u ovom trenutku svaka individua ovisi o kolektivu.

Također u vrijeme kriza pojedinačni karakteri i osobni horoskopi nisu bitni, bitna su samo kolektivna kretanja za prevladavanje nedaća. To u prijevodu znači da iako u osobom horoskopu imamo sretne i pozitivne aspekte, oni su stavljeni u drugi plan i ne mogu pomoći ako su kolektivni aspekti loši.

Irena Dumančić Baranja/astroportal.in

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here