Prvo totalno pomračenje Sunca u ovoj godini najviše će osjetiti Ovnovi i Lavovi. Kvadrat sa Saturnom odlaže realizaciju planova, posebno Blizancima, Djevicama, Strijelcima i Ribama

Prvo totalno pomračenje Sunca u ovoj godini (8/9. Ožujka), u Ribama, znaku tajni, podsvijesti, znanosti i umjetnosti, najviše će osjetiti Ovnovi i Lavovi, a najmanje Vaga i Vodenjak. Sunce simbolizira svijest, vitalnost, energiju i društveni položaj, a više utječe na muški ego, volju, ambiciju, moć, utjecaj. Mjesec, koji će pomračiti Sunce, simbol je duše, podsvijesti, žena. Ako vam je podznak, Sunce, Mars, Jupiter ili Saturn blizu 19. stupnja Riba, izbjegavajte rasprave sa suradnicima i nadređenima na poslu, kao is konkurencijom.

Iako pomračeno Sunce u konjukciji sa tranzitnim Neptunom, planetom mašte, budi umjetničku inspiraciju, ono je također simbol obmane, ljubavnog zanosa, tajni i prijevara, što vodi ka paralelnim vezama i poslovnim dogovorima iza zatvorenih vrata, u četiri oka. Oporba sa tranzitnim Jupiterom sve to pojačava, upozorava da izbjegavate provokacije i da prvo dobro provjerite sve što čujete, pa tek onda reagirate. Kvadrat sa Saturnom odlaže realizaciju planova što se posebno odnosi na promjenjive znake druge dekade, Blizance, Djevice, Strijelca i Ribe.

Pomrčina neće biti vidljiva iznad naše zemlje, a moći će je vide stanovnici Indonezije, sjeverne i istočne Australije, južne i istočne Azije. Ipak, utjecaj pomrčine osjeća se tjedan dana uoči i nakon ove pojave, a 23. ožujka bit će pomračenje i Mjeseca, pa se tijekom ožujka preporuča oprez na poslovnom i na emotivnom planu. Ne savjetuje se podizanje kredita, kupoprodaja nekretnina, sklapanje novih poslova, vjenčanje, zaruke …

OVAN 

Pomrčina Sunca u 12. astrološkom polju, upozorava da ne bi trebalo otkrivati ​​svoje planove drugima. Moguć dogovor s utjecajnom osobom u četiri oka. Ukoliko ste zauzeti, izbjegavajte paralelne veze.

BIK 

Nemojte opteretiti partnera temama koje bi vas mogle uznemiriti ili potaknuti na raspravu ili svađu. Izbjegavajte sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora i rizične financijske transakcije.

BLIZANCI 

Pozicija Sunca, pomračenog u vašem astrološkom polju karijere, upozorava da izbjegavate rasprave s nadređenima i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Nemojte dozvoliti da vas bilo tko ispravocira.
RAK 

Vladar vašeg znaka, Mjesec, simbol emocija, dominira u pojavi pomrčine Sunca u vašem devetom astrološkom polju, što može prolongirati neke vaše planove. Moguća romansa s karizmatičnom osobom koja zbog posla često putuje.

LAV 

Pomračeno Sunce, vladar polja ljubavi, čini vas posesivnijim i ljubomornijim nego inače, naročito ako ste muškarac. Obratite više pažnje na konkurenciju i izbjegavajte nepotrebne troškove i rizične financijske transakcije.

DJEVICA 

Sunce, vladar astrološke kuće intuicije, pomračeno od Mjeseca u kući ljubavi, najavljuje probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka. Izbjegavajte rasprave sa suradnicima.

VAGA 

Točka pomrčine Sunca u šestoj astrološkoj kući, upozorava da izbjegavate stresne situacije. Ukoliko planirate suradnju sa strancima, moguć dogovor u tajnosti. Odgovara vam društvo Vodenjaka ili Blizanaca.

ŠKORPION 

Sunce pomračeno od Mjeseca u petoj astrološkoj kući, nagovještava mogućnost ulaska u tajnu romansu s osobom koja se bavi umjetnošću ili sportom. Ako ste u dužoj vezi ili braku, trebalo bi da provodite više vremena s partnerom.

STRIJELAC

Pomrčina Sunca u vašem četvrtom polju utječe na odnose u domu kao i s partnerom. Trebalo bi da povedete više računa što kome pričate i izbjegavati sklapanje važnih dogovora i potpisivanje ugovora u ovom razdoblju.

JARAC 

Vladar astrološkog polja opasnosti, Sunce, pomračen od Mjeseca upozorava da se suzdržite od nepotrebnih troškova i budete oprezni za volanom. Ne opterećujte se tuđim problemima. Romantičan susret na nekom putu.
VODENJAK 

Iako pomrčine ne utječu previše na predstavnike vašeg znaka, ipak, povedite više računa o tome što kome pričate. Mogući su izvanredni izdaci. Ako vam se sviđa netko koga ste upoznali preko posla, pripazite da situacija ne izmakne kontroli.

RIBE 

Sunce zaklonjeno Mjesecom u vašem znaku nagovještava tajnu romansu s umjetnikom ili liječnikom. Ako ste muškarac, dobit ćete šansu da ostvarite ono o čemu odavno maštate. Očekuje vas razgovor u tajnosti s osobom kojoj je potrebna vaša podrška ili pomoć.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaZašto je važno imati hobi?
Slijedeća objavaMars u Strijelcu – Idealistični vitez
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.