Orgoniti su uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonski prsten Zvijezda je mali orgonski uređaj, načinjen pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje. Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje.

Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala), pošto uređaj ne nakuplja negativnu energiju!
Orgonit vas štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji vas okružuju. Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri uravnoteženju emocija i na taj način čuva vaš organizam od štetnih posljedica stresa.

Čisti i energizira vaš životni prostor i organizam, te na taj način ubrzava proces ozdravljenja. Nošenjem osobnog orgon generatora (kao prsten ili privjesak) podižemo razinu svih naših energija u svakodnevnici i tijekom spavanja.

Orgonski Prsten Zvijezda

Prekrasan kremasto bijeli orgonski prsten u obliku zvijezde desetorokrake stvoren je  u svrhu zaštite i jačanja aure.

Lijepi orgonit u obliku zvijezde trajno je pričvršćen za podesivi prsten od antialergijskog nehrđajućeg čelika.

Može se naručiti i u crvenoj i ljubičastoj boji.

miniOrgonski Prsten Zvijezda

Izrađen je od epoksi smole, jadranskog crvenog koralja, 22kt zlatnih listića, gorskog kristala, pirita i hematita, komadića mjedi, uz ekstra pozitivnu energetsku meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Veličina: Podesivo

Vaš prsten stiže u roku od par dana, lijepo zapakiran i spreman za korištenje/darivanje.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.07.2016.
Slijedeća objava6 simptoma autodestruktivne osobe: Vrijeme je za hitno djelovanje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.