Da čovjek nije samo fizičko tijelo, poznato je svima, ali malo tko uistinu razumije, a kamoli živi u skladu s tom spoznajom. Fizičko tijelo, kao vozilo naše duše na Zemlji, uistinu je čudesno pomagalo u procesu povezivanja, integriranja i uravnoteženja svih naših tijela, fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog, u skladnu cjelinu koja odražava jedinstvo s našom dušom i Bogom.

Postizanje jedinstva i usklađenosti, savršenog zdravlja i uravnoteženosti, u današnje vrijeme obećavaju i nude razno razni programi osmišljeni za brzu i trenutnu zaradu kroz sve dostupne medije.

Kako kroz toliko mnoštvo ponuđenih alata i tehnika, radionica i tečajeva, pronaći i otkriti upravo onu jednu koju smo u dubini svoga srca jedino i tražili: put povratka u svoju nutrinu i usklađivanje s planom svoje duše? Kako postići stanje svjesnosti, kada sve što mislimo, osjećamo i radimo odražava to savršeno jedinstvo?

U ovom periodu Zemljine evolucije i napretka čovječanstva na svim područjima koje eksponencijalno raste i ubrzava se mnogostruko, na svim razinama, kako na vanjskoj materijalnoj, tako i na unutarnjoj duhovnoj, dane su nam posebne tehnike i razotkrivene tajne koje su do nedavno bile povlastica samo rijetkih, samo visoko razvijenih duša koje su cijeli svoj život posvetile služenju za dobrobit svih ljudi i planeta Zemlje.

Veliki himalajski jogin Mahavatar Babaji i prosvijetljeni učitelj Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, posebno za ovo doba ubrzanog duhovnog rasta i razvoja cjelokupne svijesti čovječanstva dali su kroz jednostavan i sistematičan način, program i vježbe dostupne svakom čovjeku na Zemlji, kako da s minimalno uloženog vremena i napora, istovremeno prilagođenog individualnim potrebama s mogućnošću podešavanja u svakom trenutku, možemo postići velike promjene i izuzetne rezultate u izgradnji naše svjesnosti, u povezivanju s našom dušom, svrhom našeg života i još mnogo, mnogo više.

Sve nam je to dano u trenutku kada poslušamo glas svog srca i prepustimo se njegovom vodstvu. I to je put o kojem veliki jogiji već tisućama godina govore, put prema unutra. Put povezivanja naše osobnosti, najprije s našom dušom, a zatim i s božanskim u svojoj vlastitoj nutrini. Put sjedinjenja. Put istinske ljubavi.

Je li to uistinu moguće postići i ostvariti, sada i ovdje?

‘Sve što trebamo učiniti je prevaliti udaljenost od uma k srcu.

I tamo ćemo naći sve za čim je naša duša oduvijek čeznula.’

 – Paramahamsa Vishwananda

Posebno osmišljene vježbe i tehnike Atma (duša) Kriya (akcija) Yoge (jedinstvo), kako i samo ime govori, vode nas do jedinstva s našom dušom.

Uistinu je toliko jednostavno, a istovremeno i čudesno, što je takav drevni sistem razotkriven i pružen na korištenje svim ljudima na Zemlji.

Primjenom tih drevnih jogijskih tehnika meditacije, asana (položaja tijela), pranayama (vježbi disanja), mudri, mantri, vježbi vizualizacije i ostalih kriya, svoje fizičko tijelo, svoje emocije i um, pripremamo, vježbamo i pročišćavamo, da se usklade sa frekvencijama naše duše, a jednom kada duša preuzme vodstvo u našem životu, cijeli naš život se transformira i s lakoćom i radošću prolazimo kroz sve životne situacije  i izazove.

Kako su jednostavne, a istovremeno snažne i veoma transfomativne, ove tehnike i vježbe, zbog individualiziranog načina primjene, prikladne su za sve, bez obzira na dob, spol, prethodna znanja, prakse i vještine, i za početnike na putu svjesnog pristupa životu, kao i za napredne inicijante.

Neke od dobrobiti korištenja Atma Kriya Yoga vježbi su:

 • poboljšanje zdravlja, povećanje razine energije i vitalnosti,
 • pročišćenje živčanog sustava i smirivanje uma,
 • razvoj intuicije i kreativnosti,
 • uravnoteženje hormonalnog sustava,
 • uspostavljanje unutarnjeg odnosa s našom dušom,
 • osvještavanje svoje istinske prirode,
 • lakoća manifestiranja i korištenja svih svojih potencijala
 • usklađivanje s planom naše duše i našom božanskom svrhom u ovom životu

Tečajeve Atma Kriya Yoge vodi Swami Vishwakanjalochanananda, koji kroz svoju prirodnu neposrednost, lakoću podučavanja, opuštenost i humor, a istovremeno veliko znanje i stručnost, s mnogo ljubavi i nesebičnosti, pored Atma Kriya Yoga tečajeva, podučava i tehnike Simply Meditation, radionice Babaji Surya Namaskara (pozdrava Suncu), radionice mudri (joga ruku), yagne (drevni obredi vatre), radionice puja, glazbene radionice, predavanja duhovne tematike (sanatana dharma), satsange i slično, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Što Swami Vishwakanjalochanananda kaže o Atma Kriya Yogi pročitajte na: http://kanjalochana.com/hr/atma-kriya-yoga-kljuc-zivota/

RASPORED NADOLAZEĆIH TEČAJEVA:

 • SISAK – 27. siječnja (9:00 – 18:00) i 28. siječnja (9:00 – 13:00)
 • ZAGREB – 3. veljače (9:30 – 17:00) i 4. veljače (9:30 – 13:00)
 • SPLIT – 3. ožujka (9:30-18:00) i 4. ožujka (9:30 – 13:00)

Prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto na sljedećem tečaju!

Više informacija na broj mobitela: +385 91 556 9717, e-mail: [email protected] – Swami Kanjalochana

Za više informacija o Swamiju Kanjalochani na:  http://kanjalochana.com/hr/

Prethodna objavaNa krilima vjetra
Slijedeća objavaSvaka žena je lijepa, ali ove dame su nešto sasvim drugo: 5 najkarizmatičnijih žena Zodijaka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.