DRAGI PRIJATELJI, PRIJATELJICE, POZNATI I JOŠ NEPOZNATI ZNANCI I ZNANICE,
Vi koji želite bolje, proširiti granice,nadvladati ograničenja, osvojiti nove visove života,…

Pozivamo vas da si darujete nezaboravan doživljaj vikenda (01.- 02.04.2017), uz rad na sebi i boljim odnosima prema životu, u partnerstvu, obitelji i društvu, za vlastiti uspjeh, zdravlje, snagu i radost, s danas najbrže rastućim pristupom za osobne promjene i razvoj, novim obiteljskim konstelacijama u tišini, po Bertu i Sophie Hellinger.

Uz vodstvo Gerharda Walpera, dugogodišnjeg najbližeg suradnika, vrhunskog instruktora i supervizora Hellinger®Sciencie, i međunarodni seminar „Kretanja ljubavi, mirenja i iscjeljivanja”, u prekrasnoj prirodi Bledskog jezera, dobrom društvu i ugodnom domaćinskom ambijentu hotela „Park”, darujemo Vam:

♦ ekstra uvodni seminar-radionicu dan ranije (u petak, od 17:30-20:30 h) uključen u cijenu glavnog seminara;

♦ posebno povoljne uvjete boravka u seminarskom hotelu „Park” s četri zvijezdice, smještenom na samoj obali Bledskog jezera, s bazenom na vrhu hotela (uvjeti iz letka vrijede ako se prijavite i primimo Vašu popunjenu prijavnicu do 02.03.2017., tako da Vas možemo registrirati za hotelske goste, polaznike našeg seminara).

♦ posebno povoljnu cijenu kotizacije za konstelatore školovane kod organizatora seminara (Sikon mreža-HRV i/ili Institut za sistemske postavitve-SLO) – 50% pune cijene po osobi, odnosno 175 EUR. Osvježite i nadopunite svoja znanja najnovijim pristupima i uvidima iz sistemskih konstelacija. Ovaj seminar spada u priznate seminare obaveznog usavršavanja konstelatora iz kodeksa etike konstelatora Sikon mreže i Instituta za sistemske postavitve.

♦ posebno povoljnu cijenu za bračne parove i parove koji žive u vanbračnoj zajednici – 400 EUR za oba partnera u paru

MOLIM PROSLIJEDITE OVU PORUKU I DRUGIM VAMA ZNANIM OSOBAMA I ORGANIZACIJAMA!

Javite se na vrijeme da iskoristite posebne pogodnosti i snizite troškove
Iskoristite ovu priliku! Osigurano prevođenje! Individualni i skupni rad!
Prijavite se što prije!

Letak sa svim informacijama je ovdje.
Prijavnica je ovdje

Srdačno i dobrodošli
za Organizatore
Vedran Kraljeta (HRV) i Nataša Čebulj (SLO)

Prethodna objavaDani otvorenih vrata u PremYoga Studiju
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.