Kristali imaju sposobnost apsorpcije, spremanja, pojačavanja i prijenosa energije.

Energija kristala spaja se s našom vlastitom energijom i ‘diže’ nas svojim visokim vibracijama. Kristali upijaju, pohranjuju, usmjeravaju i emitiraju energiju. Oni mogu promijeniti vaš život.

Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjelitejske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Mentalno, smiruje i objedinjuje, pomaže prijenos nervnih signala kroz mozak.

Pomaže kod nesanice, štiti i od kroničnih noćnih mora. Ametist popravlja memoriju i pojačava motivaciju, čineći vas sposobnijima da postavite realistične ciljeve. Ametist dovodi u ravnotežu naše uspone i padove, potpomažući emotivno fokusiranje. Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost.

Ružičasti kvac je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. Smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru. Pročišćava i otvara srce na svim nivoima, donosi duboko unutarnje iscjeljenje i ljubav prema sebi. Umiruje i odličan je za upotrebu u krizi ili traumi.

Ružičasti kvac nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi. Jača empatiju i osjećajnost i pomaže kod prihvaćanja neophodnih promjena. Ovaj kamen potiče samoopraštanje i samoprihvaćanje.

Pomaže nam pronaći put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njegove vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.
Kombinacija ovih dvaju kristala ima višestruka povoljna djelovanja:

  • liječe nesanicu i depresiju
  • smiruju emocije i unose ravnotežu u emotivno tijelo
  • donose mentalnu jasnoću i pojačavaju koncentraciju
  • produbljuju meditaciju
  • potiču ispravno djelovanje
  • jačaju imunitet
  • potiču ljubav, opraštanje i prihvaćanje
  • odlična kombinacija u stresnim periodima života

miniNabavite svoju Kristalnu ogrlicu – Ametist & Rozenkvarc u našem web shopu:

Atma webshop

 

Prethodna objavaŽivot u sadašnjoj inkarnaciji
Slijedeća objavaMini orgon generator – pretvara lošu energiju iz okoliša u pozitivnu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.