Kristijan je učitelj Veda i Samoozdravljenja te glazbenik. Vrsni je poznavaoc drevne vedske mudrosti i znanja. Kristijan izučava Vede od rane mladosti, zadnjih dvadeset godina iz prijevoda A. C. Bhaktivedante Swamija Prabhupade, duhovnog učitelja koji je krajem 1960-tih iz Indije došao u Ameriku, preveo brojne vedske spise na engleski jezik i stekao veliku popularnost među iskrenim tragateljima za duhovnim naukom. Prošao je i kroz monaški život u celibatu kako bi se bolje posvetio intezivnom izučavanju vedske mudrosti i njene praktične primjene. Živio je devet godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi i bio glazbenik/propovjednik (kirtan leader) kako u Los Angelesu tako i prije odlaska u Hrvatskoj sa skupinom istomišljenika poznatijih kao JHP (Jagannatha Harinam Party).

Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema. U Hrvatsku se vratio 2008. godine kako bi svoje znanje proširio svima koji žele svoje zdravlje preuzeti u svoje ruke.

Njegova prva knjiga “Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscjeljenja” izišla 2009.g. rasprodana je u samo pola godine i tiskano je drugo izdanje. Kristijan održava seminare i radionice širom Hrvatske i susjednih država te je napisao i svoju drugu knjigu Samoozdravljenje II Naš pravi identitet u kojoj dublje ulazi u same uzroke strahova i neznanja te otkriva kako Vede igraju najznačajniju ulogu vodiča kroz život introspektivne osobe, te kako je doista moguće ostvariti nivo razumijevanja samog sebe koji je potreban za dugotrajnu sreću i zdravlje.

Sve njegove postove možete pronaći ovdje.

Prethodna objava‘Farmaceuti žele proizvoditi samo lijekove o kojima ćete postati ovisni’
Slijedeća objavaUm – prijatelj ili neprijatelj?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here