Foto: pixabay.com

Cijeli tjedan nam je u nekom pozitivnom okruženju pa zato mislite na lijepe stvari, riješite zavrzlame bez pretjeranog kritiziranja, iskomunicirajte sve što trebate na jedan lijep način i donesite kompromise za dobrobit svih. Stoga, popravite ono što se može popraviti, otpustite nepotrebno i krenite dalje, oslobođeni od strahova i s nadom u bolje sutra, a ego ostavite negdje sa strane, jer već 23.08. Sunce prelazi u znak Djevice i ostavlja iza sebe dramu i potrebu za velikom važnošću.

atma.hr – 78
Nakon, za poneke tmurnog vikenda, zbog pojačanih unutarnjih emocija sklonog Mjesecu u Škorpionu, ponedjeljak je donio dašak novina, jer s Mjesecom u Strijelcu osjeća se neko olakšanje, sloboda i nada.

Sam početak ovog tjedna označen je ulaskom Venere u svoj domicilni znak Vage. Od izbirljive, nesigurne i sramežljive Djevice, sada se Venera pretvara u pravu ljepoticu koja će moći pokazati svu svoju dražesnost, šarm i privlačnost.

Poigrava se s nama na mnogim razinama pa ponajprije pripazite na pretjerano nepotrebno šopingiranje, jer eto sada će doći trenutci kad smo si baš poželjeli još jednu lijepu haljinu, cipele, šminku ili frizuru, da se istaknemo.

U znaku Vage boravit će do 10. rujna/septembra, a pritom će raditi aspekte s Kironom, Saturnom, Plutonom i Jupiterom.

No uglavnom nam neće zadavati pretjerane glavobolje pa možemo reći da nas čekaju ljepši dani s ponekim pretjeranim trošenjem na modu.

Merkur u Djevici se približava Marsu pa bi neki mogli osjetiti nervozu i pritisak u komunikaciji i izrazitu želju za djelovanjem, ali s nestrpljenjem i sa strogom kontrolom svega oko nas, da bude baš onako kako bismo mi željeli.

atma.hr – 52
Egzaktan aspekt će biti u srijedu, 18. kolovoza/augusta, kada Mjesec prelazi u znak Jarca pa će taj dan biti odličan za sve vrste poslova i organizacije, jer ćemo pod ovim utjecajem napraviti uspješno skoro sve što smo zamislili.

Samim time što i Sunce radi opoziciju s Jupiterom, rješavat ćemo i stvari kojima smo se bavili negdje krajem travnja/aprila ove godine, ali sada ćemo ih dovršiti manje više uspješno, no svakako sa velikom dozom optimizma i nade.

Ili jednostavno rečeno, sada će se karma poravnati i svi ćemo dobiti ono što smo zaslužili. Egzaktan aspekt Sunca i Jupitera bit će u četvrtak, 19. kolovoza/augusta, baš na dan kada Uran kreće retrogradno, a to ujedno može značiti i povratak na staro.

Uran će se kretati retrogradno do sredine siječnja/januara 2022. godine pa sve nestabilnosti i nenadani događaji koji su nas šokirali sada nam se ponovo vraćaju i slijedi karmičko poravnanje, ali i nove prilike za popravak i u poslu i financijama i u ljubavi.

banner za knjige nulta frekvencija

Sam kraj tjedna donosi kulminaciju u obliku punog Mjeseca na zadnjem stupnju Vodenjaka u konjunkciji s Jupiterom. To donosi nenadane dobre vijesti, ali i poneke završetke sa sretnim krajem, jer ovo je otpuštanje kako bismo se oslobodili i mogli krenuti dalje.

Stoga, popravite ono što se može popraviti, otpustite nepotrebno i krenite dalje, oslobođeni od strahova i s nadom u bolje sutra, a ego ostavite negdje sa strane, jer već sljedeći dan Sunce prelazi u znak Djevice i ostavlja iza sebe dramu i potrebu za velikom važnošću.

Dakle, cijeli tjedan nam je u nekom pozitivnom okruženju pa zato mislite na lijepe stvari, riješite zavrzlame bez pretjeranog kritiziranja, iskomunicirajte sve što trebate na jedan lijep način i donesite kompromise za dobrobit svih.

Ana Mandić/astroportal.in