Foto: pixabay.com

Ako ste dio bilo koje duhovne zajednice, možda ste se ovih dana susreli s pojmovima “duhovnog buđenja” i kundalini simptoma, kao i s konceptom da vibracije ili svijest na planeti rastu i da se događa mnogo pomaka.

39

Kundalini energija prirodno prebiva u svima nama. Došli smo na ovaj svijet s misijom ili sudbinom. Vrlo malo nas je odgajano u okruženjima koja su u potpunosti svjesna toga i koja uče djecu da se prilagode njihovom okruženju, umjesto da to dijete promatraju kao dušu koja je došla na ovaj svijet da ispuni svoju svrhu i da mu od mlade dobi pomažemo da to i postigne.

Tako “spontani” ili božanski niz događaja počinje uklanjati slojeve naše uvjetovanosti da bismo došli do onoga tko doista jesmo i zbog čega smo došli na ovaj svijet, piše Wake up world.

Znakovi i simptomi takvog buđenja su mnogi i malo se razlikuju od pojedinca do pojedinca i od kulture do kulture. Najekstremniji slučajevi se pojavljuju u našem suvremenom svijetu kao neki oblik neuravnoteženosti mentalnog zdravlja gdje ljudi čuju glasove ili vide stvari koje nisu tu ili se osjećaju odvojeni od ovoga svijeta.

Mogu ih mučiti negativni entiteti ili ekstremna ekstatična stanja svijesti i blaženstva koja uzrokuju da ne funkcioniraju potpuno na ovom fizičkom području. Blaži simptomi mogu se opisati kao osjećaj jedinstva ili iznenadna otvaranja u određenim čakrama/energetskim centrima u tijelu koji uzrokuju tjeskobu, depresiju, glavobolje i druge simptome slične simptomima”detoksikacije”.

75Često puta postoje simptomi koji jednostavno otežavaju funkcioniranje na način koji se smatra “normalnim”, kao što je loša sreća, teškoća u održavanju posla/odnosa, ponavljanje iste nevolje bez napredovanja naprijed. To može zvučati kao problem koji svaka osoba može doživjeti u životu, ali kad iskustvo postane konstantno i pretjerano, postoji veza između fizičkog svijeta i duhovnog svijeta koja se mora stvoriti.

Iz perspektive Ngoma afričke duhovne tradicije, objašnjeno je da pojedinca „muče preci“. Afrička duhovnost razumije da je naše svako iskustvo povezano sa svime što je izvan ovog životnog vijeka, da je to mreža u kojoj smo razdvojeni krvlju, lozom i duh utječe na naš svakodnevni život.

Mi smo sastavljeni od svih elemenata zemlje i nosimo informacije koje su aktivne ili uspavane u našoj DNK. Naša karma, zbroj naših djela u ovom životu, prošlim životima i životima naših predaka, utječe na našu sudbinu.

Dakle, preci nas uznemiravaju kako bi nam privukli pažnju, kako bi nam ukazali na nešto što treba njegovati, očistiti ili iscijeliti, prihvatiti ili postići. Mi smo to što jesmo jer su oni bili to što jesu. Imamo tehnologije u ovom životu zbog njihovih izuma. Imamo koristi od njihovog rada / mudrosti. Patimo zbog njihovih pogrešaka. Bolesni smo zbog onoga što je narušilo njihov život.

39

Naši su nas roditelji podučavali ono što su njih roditelji podučavali i tako dalje i tako dalje. Mrtvi i dalje žive u duhovnom području i kroz priče koje prenosimo kroz generacijska prokletstva i generacijske darove.

Afrička duhovna perspektiva je da nas preci uznemiravaju u snovima, čine nas bolesnima, oduzimaju nam stvari i ljude iz našeg života, izazivaju snažne senzacije duž kralježnice sve dok poruka ne bude primljena i ispunjena. Moje buđenje bila je poruka da postanem tradicionalni iscjelitelj ili isangoma.

Sveta mudrost u mojoj obiteljskoj liniji trebala je biti ponovno probuđena kako bi mogli iscijeliti se ili uskladiti se s porukama predaka. Da, preci još uvijek brinu o svojoj djeci čak i iz eteričnih područja.

Bilo je trenutaka u mom životu u kojima sam ovo buđenje osjećao kao neki oblik kazne. Osjetit ćete to vjerojatno mnogo puta, no konačno ćete prijeći most i doći do onoga što vi doista jeste. Kada se energija kundalini u nama slobodno podigne, telepatski prepoznajemo odgovore na naš život, možemo vidjeti druga područja, čuti preminule voljene osobe, primiti kreativne ideje / projekte, ljubiti na način koji iscjeljuje i sjedinjuje duše, vidjeti svijet kakav uistinu jest, spoznavati bez fantastičnih znanstvenih alata.

75Popis je uistinu beskrajan, ali iznad svih veza je korijen tog iskustva. Nije li većina ljudskih problema povezana s nekom vrstom osjećaja isključenosti? Neki odjek neznanja tko smo doista? Jedan dio tijela više ne komunicira s drugim dijelom?

To je gotovo poput kozmičke operacije, gdje smo duhovno otvoreni i svi organi / krv / stanice zapravo su meridijani, čakre i linije energije koje se mogu početi prebacivati ​​u blaženstvo, povezanost i mir. Zulu spiritualisti prepoznaju mušku i žensku energiju kao nguni (vatrena muška energija) i ndawe (vodenu žensku suštinu). Uspon stvara blago ili intenzivno stanje transa u kojem se percipira duhovni svijet.

Karakteristike, zvukovi i energija koja se pojavljuje mogu se prepoznati kao povratak duha predaka. Energija se može podići i vibrirati duboko u sakralnoj čakri i tada mi osjećamo intenzivno orgazmično blaženstvo, zatim u trećoj čakri i tada se pojavljuju vizije ili u solarnom pleksusu zbog čega se osjećamo snažnima poput lava.

Pomak ili buđenje je poziv da iscijelimo nešto unutar sebe. U većini autohtonih ili drevnih duhovnih tradicija pomak otvara portale za navigaciju. Postoji jedan aspekt putovanja koji morate odraditi sami, ali uz pomoć učitelja. Vaši se učitelji mogu pojaviti kao duhovni vodiči i preci ili božanstva, ali većina će imati duhovne vodiče i ljudske učitelje.

39

Čuo sam priče onih koji su inicirani u kozmičko učenje otajstva samo kroz duhovne vodiče … vjerujte kad kažem da je to najteže i najstrašnije putovanje za većinu. Oni koji su hodali tom stazom nisu imali drugog izbora, duhovi su ih samo “uzeli”. Nestali su na mjesece ili godine, smatrali su se mrtvima, ali su se opet pojavili u svojim selima kroz intenzivne žrtve i obrede. Ako već smatrate život teškim, teško ćete se sami baviti životom u više dimenzija.

Nitko tek tako ne odluči da će se probuditi, to vas u određenom smislu, odabere. Čak i ako to tražite, ta početna želja koja se pojavila u vama bila je rezonancija s nečim većim od vas. I istina je da su mnogi pozvani, ali malo ih je odgovorilo na taj poziv.

Stavit ćemo kundalini buđenje na stranu na trenutak – mnogi od naših zemaljskih iskustava i dalje nas povezuju s precima. Ako su naši preci preminuli ugnjetavani s neriješenim životnim situacijama, pogreškama, traumama, oni često traže od svoje djece da im pomognu otpustiti karmu, gotovo kao da traže drugu priliku.

Istočna se učenja odnose na ovo u smislu prošlih života, ali naši prošli životi i životi naših predaka u duhovnom području jedno su ili su povezana. Dakle, simptomi i neravnoteže zahtijevaju neki oblik svečanosti kako bi posvetili energiju i kako bi pomogli precima da podignu svijest i stanje bivanja, stvarajući tako ravnotežu za prošle i buduće generacije.

52
Dobrobit iz autohtonih duhovnih perspektiva je tako ekspanzivna, cjelovita. Ona govori cjelini, selu, obitelji, našoj vezi sa svima, zemlji i pričama. Doslovno šećemo po zemlji koja čuva kosti i priče mnogih i sve dok su nam noge položene na ovoj zemlji ili sve dok nam se pepeo ne vrati elementima … nosimo njihove priče s nama. Kada se probudimo, osvijestimo tu istinu.

Bilo da govorimo u smislu čakri ili predaka ili ljudskih iskustava, to je ono što dolazi s vječnom dušom.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Prijenosnik isjeljujuće kozmičke energije!

Jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine i jedno od najpopularnijih sredstava u alternativnoj medicini.

Teslina ploča djeluje kao prijenosnik kozmičke energije i tako oko sebe stvara pozitivno polje koje ozdravljuje, oživljava proces regeneracije stanica, sprječava razvoj bolesti, umanjuje posljedice stresa i pospješuje opće raspoloženje.

Pomaže kod: svih vrsta bolova, migrene, išijasa i reume, mučnine upale sinusa, zubobolje, upala, nesanice... Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.