Drage jogine,

Pozivam vas da se priključite mom zadnjem online ciklusu kundalini joge utorkom i u narednom mjesecu travnju. Biti će to zadnji ciklus u ovoj sezoni. Hvala vam što zajedno širimo našu svjesnost putem kundalini joge. Zahvalna sam na svakoj radionici i svakom druženju sa vama Online, zahvalna na prekrasnoj energiji koju kreiramo zajedno.

Nakon što smo se u mjesecu veljači riješili strahova i stresa, u ožujku pročistili našu karmu, ovaj puta idemo na veselije i blistavije teme. Pripremila sam za vas paket od 4 mini radionice, s naglaskom na osnaživanje žena, ženskoj energiji, unutarnjoj snazi žene, hrabrosti, odvažnosti, ljepoti, vitalnosti, samopouzdanju, detoxu, ljubavi prema sebi i zdravlju.

Pozivam vas na ove mini radionice za žene utorkom, kojima mogu prisustvovati sve, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje u jogi. Važno je doći otvorena srca i uma.

Yogi Bhajan je rekao da nema ništa izvan nas, sve je unutar nas. Ako tražiš vani, gubiš vrijeme. Sve je unutar nas. A kada se iznutra osjećamo ispunjeno i lijepo, to je divno. U sebi imamo spremnik za sreću, a ne za tugu. Zato osvijestite duboko u sebi tu ljepotu i znanje koje posjedujete. Zablistajte svom svojom ljepotom, zdravljem i energijom. Prihvatite sebe takve kakve jeste, volite se. Dotaknite svoju osobnu, duboku unutarnju priču. Ostavite traume prošlosti iza sebe, potisnute emocije, teškoće života, nametnute programe i običaje. Zablistajte i budite slobodne u sebi i sa sobom. Cijenite svoje tijelo, njegovu ljepotu, mudrost i snagu. Vi to zaslužujete!

Oslobodite se, odvažite se, prijavite i dođite na ovu radionicu.

Dakle, raditi ćemo krije i meditacije za vitalnost i ljepotu žene, njezino samopuzdanje, unutarnji mir, balans hormona i podizanje kundalini Shakti. Kundalini joga ima veliko bogatstvo učenja samo za žene da nas osnaži, kako bismo svim izazovima u životu mogle odgovoriti na nove kreativne načine. Svaka žena je prirodno mudra i kreativna i kada se bavimo praksama koje obogačuju naše živote, tada dopuštamo da ta mudrost i kreativnost prođe kroz nas, stapamo se sa našom pravom prirodom koja je Shakti. Kada probudimo našu Shakti, naučimo da smo sami svoj iscjelitelj, jer to postane dio našeg svakodnevnog iskustva i prirodno se širi u kreativni život služenja za sebe i za druge. Otkrij svoj unutarnji mir i obnovi svoju vitalnost i zdravlje.

Svaka mini radionica je cjelina za sebe iako se teme nadovezuju jedna na drugu, iz utorka u utorak, pa se možete uključiti bilo koji utorak.

Raditi ćemo snažno i moćno i truditi ću se s vama podijeliti svo znanje, mudrost, razumijevanje i dugogodišnje učenje iz prakse kundalini joge, kao i uvijek do sada. Znajte da sve ovo što radim ide za moju dječicu u slumu Bugembe u Ugandi gdje aktvno humanitarno djelujem već 10 godina.

Veselim se svima vama koje ćete se pridružiti na ovaj način, kako biste spoznale snagu i moć ove prekrasne i čarobne joge, kako biste spoznale dublje sebe i svoj život, kako biste spoznale kako živjeti i razumjeti život na drugačiji, duhovniji način.

Kundalini joga je joga svjesnosti, joga u kojoj osluškuješ onaj unutarnji glas koji te potiče na buđenje, na rad na sebi. To je praksa koja nam pomaže da se spojimo s našom dušom, umom i tijelom i dovedemo u balans ta tri tijela kako bismo bili usklađeni. Rad na sebi donosi konstantan trud i preuzimanje osobne odgovornosti za život vrijedan življenja, bez straha, bez mržnje, s mnogo samopouzdanja, odvažnosti, hrabrosti, ljubavi prema sebi. Zauzmi svoj stav prema životu i drugima, promjeni životne navike i počni živjeti svoj puni potencijal. Znam, sve ovo zahtijeva i veliki trud i napor, također i disciplinu, ali uz veliku volju, rezultati su vidljivi odmah već nakon prve radionice. Kundalini joga ima alate da nam u veoma kratkom roku može u svemu ovome pomoči.

Raspored na dane:
6.4.2021. u 19 sati, pokretanje i osvještavanje kundalini Shakti energije, zdravlje i vitalnost
13.4.2021. u 19 sati, hrabrost i samopouzdanje, odvažnost
20.4.2021. u 19 sati, balans žlijezdanog sustava i hormona, detox
27.4.2021. u 19 sati, balans srca i uma, radost, sreća, ljubav prema sebi

BONUS VIŠE: svi koji se prijave na ovaj ciklus radionica u travnju, imaju besplatan sat kundalini joge online u utorak 30.3.2021. u 19 sati. (oni koji neće moći prisustvovati, dobiti će link na video snimku sata).

Sudjelovati i prijaviti se mogu svi bez obzira da li već prakticiraju neku vrstu joge ili su tek početnici. Samo se treba odvažiti i krenuti raditi na sebi. Ako ste osjetili da je ovo upravo za vas, ako vas je vaša Duša pozvala na ovaj ciklus za osnaživanje žena, onda svakako dođite.

Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: [email protected] i na 091 9759304

Prijaviti se mogu i oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati baš taj dan i u to vrijeme online, a htjeli bi biti na radionici. Za sve vas koji nećete moći utorkom, šaljem link na video snimku radionice, istovjetan i s istom energijom, kao da ste prisustvovali u dogovoreno vrijeme. Vi onda možete raditi po njemu kada to vama bude najviše odgovaralo, u toplini svog doma.

Cijeli paket od 4 radionice iznosi samo 290 kn.
Pojedinačni dolazak na mini radionicu iznosi samo 80 kn.
Po obaveznoj prijavi i uplati, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.

PRIVATNI ONLINE SATOVI
Također vas pozivam da se prijavite za individualni privatni online kundalini joga sat, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno, a također i razgovarati jedan na jedan.

VODITELJICA:
kundalini yoga mRadionice i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 10 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla. Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji i velikog preokreta u svom životu, 2010.g izlazi iz tog sustava i posvećuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.

Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji svake godine, i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad… Osnovala je 2011.g i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr

Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insitut), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.

Družimo se i dalje zajedno u novom ciklusu kundalini joge,
Love2All

Facebook:
https://www.facebook.com/events/721716921835729