Kundalini yoga i endokrini sustav je dio stalnog programa “Od karme do dharme”, a odgovara na vrijeme i uvjete u kojima živimo.

Fokusirat ćemo se na endokrini sustav na suptilan i konkretan, a vrlo pristupačan i razumljiv način. Imamo razmjerno raspoređenu teoriju i praksu.

Teoretski dio bavi se funkcioniranjem, te održavanjem endokrinog sustava. Vidjet ćemo kako konkretno poboljšati opće stanje i utjecati na određene slabe točke.

atma.hr – 45

Praktičan dio programa obuhvaća određene kriye i meditacije iz tradicije Kundalini yoge, te njihov utjecaj na endokrini sustav.
Više na: https://sat-amrit.com/od-karme-do-dharme/

Povodom međunarodnog dana yoge za redovne polaznike Yoga studija Zaprešić ulaz je slobodan, a ostali imaju 30% popusta na redovnu cijenu od 250,00 kn.

Subota, 15.06. od 16:30-20:30

Kroz program vodi Sat Amrit Kaur – Cornelia Džepina-Burić

KRI-certificirana (Kundalini Yoga Research Institute) instruktorica i praktičarka Kundalini yoge (Level 1 i Level 2), te polaznica programa Guru Ram Das Centra za medicinu & humanologiju.

Jedna od organizatorica i suradnica prve međunarodno priznate učiteljske škole za izobrazbu instruktora Kundalini yoge u Hrvatskoj (KRI-Teacher Training Level 1).
Više na:
https://sat-amrit.com/kundalini-yoga-terapija/
https://sat-amrit.com/o-nama/
https://sat-amrit.com/uciteljski-tecaj-kundalini-yoge/

https://www.facebook.com/events/2883574278534302/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here