TRANSFORMATIVNI RETREAT: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se.

Termini u hotelu Korinjak 2021, otok Iž, Veli Iž:

03.7. – 10.7.2021.
24.7. – 31.7.2021.
31.7. – 07.8.2021.

Dragi moji, s radošću vas pozivam i ove godine na kundalini jogu, na prekrasni otok Iž, u vegetarijanski hotel Korinjak. Jako se radujem druženju s vama i ovo posebno ljeto za sve nas po mnogočemu.

I ove godine za vas organiziramo 3 tjedna kundalini joge. Pridružite nam se u terminima koji vam odgovaraju u mjesecu srpnju i kolovozu i provedite nezaboravne dane rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz kundalini jogu i vegetarijansku prehranu…
Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe. Sve to na prekrasnom i mirnom mjestu otoka Iža, u zelenilu hotela Korinjak i svim ostalim sadržajima koja vam nudi hotel.

Pored prijepodnevnog programa kundalini joge, ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, dugim šetnjama, večernjim animacijama u hotelu i plesu, te osobnim zanimacijama, kao i za gong kupke. Pored toga možete se brodicom odvesti i na nenaseljeni otočić Rutnjak i u miru biti sami sa sobom. Brodica polazi svaki dan od hotela. Kako je na moru šteta prespavati rano jutro, tako ja osobno vodim svake godine svoju grupu na najviše brdo na otoku, na Brdo Korinjak gdje meditiramo uz jutarnji izlazak sunca prije doručka.

dragica meditira

Moje dugogodišnje iskustvo u organiziranju i održavanju retreatova pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Program retreata nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se, zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike, pročistimo se od stresa, strahova i svih loših emocija koje nosimo u sebi. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, pročišćeni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovaj transformativni retreat je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje i iskustva. Kundalini jogu mogu prakticirati svi, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, dinamičnom kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije-životne sile i svim dobrobitima koje ona nosi. Raditi ćemo na poboljšanju cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, otpuštanju stresa, čišćenju karme, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Kundalini joga daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme. Kundalini jogu čine dobro odabrane poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, te pročistite i izbalansirate svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

Postani svoj životni orjentir i svjetionik koji će širiti svjetlost na sve ljude oko sebe, a ponekad nesvjesno djelovati i na one koji tapkaju u mraku i nikako se uzdići u svjetlost. Zajedno kao grupa itekako možemo utjecati svojom energijom ljubavi i svjetla na one koji su u potrazi za ovime. Naučimo kako ostati u trenutku i živjeti u Istini.

Zauzmi svoj stav prema životu i drugima, promjeni životne navike i počni živjeti svoj puni potencijal, transformiraj se.

kundalini yoga

VODITELJICA RETREATA:

Kroz sve ovo s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva i teške izazove, učila na njima, proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 10 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se putem raznih škola, seminara, tečajeva, boravila u Indiji u Ashramima, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla.

Dragica je certificirana učiteljica kundalini yoge KRI (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur, Sadhana Singh i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, glazbenica, zaljubljenica u Indiju i Afriku, duhovna i druga putovanja, život u ashramima u Indiji, duhovna učiteljica i certificirani Gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, s iskustvom organizacije bezbroj duhovnih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas u zemlji i inozemstvu, certificirana je terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka, humanitarka, volonterka. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj. Osnovala je i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo, a dio sredstava od retreata uvijek je namijenjen upravo za siromašnu dječicu u Ugandi.. Web stranica: www.plavi-andeo.hr

Završila je Level1, Level2 i Level3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogu Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otoku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.

Cijena tjednog programa po osobi 1000 kn.
Prijave su direktno u hotel Korinjak za rezervaciju smještaja, a za sva dodatna pitanja u vezi programa retreata slobodno kontaktirajte na e-mail: [email protected] ili na mob 091 9759304 Dragica

Na program je potrebno doći u laganoj pamučnoj odjeći, po mogućnosti bijeloj, ponjeti bijeli šal ili maramu za zavezati na glavu prilikom prakticiranja kundalini joge i ono najvažnije, doći otvorena srca <3. )))))))

Sve dodatne obavijesti za program na:
e-mail: [email protected]
mobitel +385 91 9759304 Dragica

Facebook događaj:
https://www.facebook.com/events/3637136233062202

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU:
Za rezervaciju sobe, cijene i plačanje smještaja u hotelu, obratite se direktno hotelu.

Hotel Korinjak
tel. 00385 (0)23 277 064 , +385 (0)91 1572882
e-mail: [email protected]
www.korinjak.com

Cijene smještaja po osobi i danu srpanj i kolovoz
1-krevetna soba 67 eura dnevno
2-krevetna soba 65 eura dnevno

Otok Iž je jedan od bisera sjeverne Dalmacije na pragu kornatskog arhipelaga.
U sklopu hotela Korinjak u borovoj šumi, nalazi se i kamp Korinjak u kojem također možete boraviti u šatorima.
Izgrađena je i Piramida koja je gostima hotela na raspolaganju cijeli dan za individualne meditacije, te jednom dnevno vođena zajednička meditacija. Na duhovnom planu boravak u Piramidi je neprocjenjiv, a u meditaciji se javlja mogućnost uvida.
Također je hotelskom barkom svaki dan osiguran prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi. Tu ćemo imati i zajedničku kundalini meditaciju.

HOTEL “Korinjak”, www.korinjak.com prvi je hotel na Jadranu koji se specijalizirao za programe ekološkog, zdravstvenog i holistickog sadržaja, nudeći i zdravu vegetarijansku prehranu utemeljenu na tradicionalnoj domačoj kuhinji.
Hotel je smješten na ulazu u lučicu Velog Iža, usred borove šume okružene plažama. Raspolaže sa 130 ležajeva u 78 soba, od kojih je većina s balkonom. Pored hotela, u borovoj šumi nadomak plaže, smješten je kamp ukupnog kapaciteta 150 mjesta.
Posebnost hotela i kampa Korinjak jest vegeterijanska prehrana (bez mesa, ribe i jaja), svakodnevno pripremana na mediteranskoj osnovi sa svježim namirnicama, bez konzervansa i aditiva. Osnovu ove uravnotežene prehrane čine žitarice, tjestenine, orašasti plodovi, obilje sezonskog povrća i voće uz ljekovito začinsko bilje ubrano na otoku, svježe pečeni domaći kruh i slastice, biljni čajevi cijeli dan.

kundalini iz 2020 1 vjezbanje na izu 2