Želite li se riješiti stresa?

Pitate se kako riješiti blokade i nelagodne osjećaje?

NAUČITE OVU MOĆNU METODU BALANSIRANJA UMA I TIJELA

atma.hr – 45

Pridružite nam se na radionicama Kvantne harmonizacije u Zagrebu:

  • Osnovnoj kvantnoj harmonizaciji: 21. i 22.05.2019. od 17.30-20.00h
  • Ciljanoj kvantnoj harmonizaciji: 04. i 05.06.2019. od 17.30-20.00h

Na ovim radionicama ovladati ćete tehnikom kvantne harmonizacije. Naučiti ćete kako ju primijeniti na sebi, na drugima i kako raditi na daljinu.

Zašto baš kvantna harmonizacija?

Jer je kvantna harmonizacija tehnika koja trenutno transformira i balansira sve nivoe našeg organizma (mentalni, fizički, emocionalni i energetski). Primjenom ove metode pokreće se proces samoiscjeljenja ulaskom u čistu svjesnost s ciljem iniciranja kvantnih valova.

Ovu dokazano djelotvornu metodu, nastalu iz drevnih znanja havajskih šamana, jednom kada naučite možete primjenjivati svakodnevno. Ovo je alat za kojim možete posegnut kada god osjetite potrebu.

Iskustva koja smo stekle u svakodnevnoj primjeni ove metode na sebi i u radu s klijentima, dovoljan su razlog da smo prepoznale važnost prenošenja ove vještine drugima. Već na prvoj primjeni polaznici se iznenade kako nam je prirodno imati unutarnji mir, a ova tehnika nam pruža put do tog stanja.

Ovim radionicama naučiti ćete kako:

  • Riješiti nelagodne simptome: loše raspoloženje, nelagodne emocije, iscrpljenost, nesanicu.
  • Otpustiti stres i postići privatno-poslovni balans
  • Poboljšati koncentraciju i fokus
  • Postići stanje opuštenosti, mira i zadovoljstva
  • Povećati razinu energije i motivacije

atma.hr – 45

Kako djeluje kvantna harmonizacija?

Osnova ove metode je postavka da je ljudsko tijelo energija s određenom frekvencijom. Svi naši organi i tkiva, misli i emocije su individualne vibracije koje rade zajedno da bi stvorile zdravo tijelo i um. Kad te vibracije nisu sinkronizirane dolazi do nereda i disbalansa, što se manifestira kroz simptome straha, panike, nesigurnosti, frustracije, konflikata, iscrpljenosti, fizičke boli, čak i bolesti.

Metodom kvantne harmonizacije iniciraju se kvantni valovi iz čiste svjesnosti koji dijelove tijela u disbalansu vraćaju u balans i time unapređuju psihofizičko stanje. U trenutku djelovanja živčani sustav ulazi u stanje gdje se razgrađuju stare i stvaraju nove neuronske veze. Time se iniciraju velike pozitivne promjene u našem životu.

Termini održavanja:

  • OSNOVNA KVANTNA HARMONIZACIJA: 21. i 22.05.2019. od 17.30-20.00h
  • CILJANA KVANTNA HARMONIZACIJA: 04. i 05.06.2019. od 17.30-20.00h

Možete se prijaviti na pojedinačne ili odmah obje radionice. Preduvjet za ciljanu je završena osnovna kvantna harmonizacija.

Gdje: Okićka 17, Zagreb

Prijavi se na vrijeme jer je broj mjesta na radionicama ograničen (max 14): https://www.quantumzona.com/kvantna-harmonizacija-program

Detalje o programu i uvjete pročitaj na: https://www.quantumzona.com/kvantna-harmonizacija-program

Vidimo se na radionicama,

Katarina Pavliša i Sanja Starešinić
Quantum Zona
www.quantumzona.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here