Prijavi se na mail: [email protected] za prisustvovanje na besplatnom Uvodnom ONLINE predavanju na Zoomu za Kvantnu rezonancu 1 – dana 2. lipnja 2020. u 20h

atma.hr – 45

Kvantna rezonanca je tromjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, te razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 9-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora. Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, Arkturijanskim vodičima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije. Učimo razne energetske alate i svjetlosne tehnologije Arkturijanaca za iscjeljivanje i energetski rast i razvoj.

Osnovni trening fokusiran je na temeljnim alatima za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini.

atma.hr – 45

Tečaj je namijenjen kako onima koji žele razviti svoj energetski potencijal, za vlastiti osobni rast i razvoj, a također i onima koji rade s klijentima na energetskoj transmutaciji energija (kao npr. coachevima, terapeutima raznih vrsta, aromaterapeutima i slično), te će vas oboružati s moćnim alatima za vašu ekspanziju i rast, kao i za osnovni rad s klijentima, ukoliko tako želite.

Tečaj je vrlo jednostavan i svatko ga može pratiti bez posebnog predznanja. Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Trening se odvija kao kombinacija učenja uživo i online, uz puno prakse, energetskog rada, a dobivate i vrlo detaljnu PDF skriptu za svaki modul. Na kraju tečaja, bit ćete certificirani praktičar Kvantne rezonance.

Više informacija o svim modulima na: https://www.multidimenzija.com/kvantna-rezonanca-1/
Početak: Tečaj traje 3 mjeseca, od 9. lipnja do kraja kolovoza, te se u potpunosti odvija ONLINE, jednom tjedno na Zoom programu, te sadrži video lekcije, audio lekcije + detaljne PDF materijale.

Prijavi se za besplatno ONLINE Predavanje na Zoomu u utorak, 2. lipnja u 20h na Zoomu. Prijave na mail: [email protected]

www.multidimenzija.com