Naučite raditi energetsko iscjeljivanje i očitavanja s viskom na poludnevnom online webinaru Kvantno iscjeljivanje s viskom.  Korištenje viska izvrsna je metoda za jačanje intuicije, dobivanje odgovora i povezivanje s višom silom, vašom podsvijesti ili univerzalnim umom. Na seminaru ćemo raditi s bezgraničnim Izvorom svega što jest, kao najvišom instancom – preko koje ćemo dobivati odgovore i informacije, te raditi iscjeljivanja.

Webinar se odvija online u trajanju od 4-5 sati s pauzom između (radimo prvi i drugi modul), te nakon toga dobivate dio gradiva u 2 video snimke (3. i 4. modul). Za webinar vam treba visak s kristalom (po mogućnosti ametist), a dobit ćete i priručnik s grafikonima u boji.

1 MODUL – UVOD 
Što je visak, što je kvantno iscjeljivanje viskom. Zaštita, čišćenje i programiranje viska. Blokade u korištenju viska i kako ih ukloniti. Kretnje viska i što one znače. Koje je optimalno stanje uma za rad s viskom. Što čini točnog/snažnog iscjelitelja s viskom i kako to postići
Energetska aktivacija za usklađivanje s Izvorom – za jačanje vašeg kapaciteta da vaš rad s viskom bude točan.

2. MODUL – RAD S GRAFIKONIMA NA RAZNE TEME
Kako dobivati odgovore i raditi razna očitanja uz pomoć predložaka i grafikona (tzv. pendulum charts). Uključen je i priručnik s više od 30 grafikona u boji koje možete koristiti u daljnjem radu. Kako npr. donositi bolje odluke, očitati vjerojatnost nečega, postotak usklađenosti s nekom odlukom, osobom ili mjestom; kako provjeravati rad čakri, očitavati razine svijesti, vibracije u tijelu, emocije i energetskih stanja i slično.
Energetska aktivacija za jačanje intuicije i izjednačavanje rada mozga obje polutke (tzv. wholebrain thinking).

3. MODUL – ENERGETSKI MENEDŽMENT S VISKOM UZ POMOĆ GRAFIKONA  
Osnovne programirane komande za iscjeljivanje, upravljanje energetskim sustavom i održavanje visoke razine energije. Kako viskom ukloniti i očistiti bilo koju negativnu emociju ili stanje; kako viskom učitati u energetsko polje bilo koju poželjnu emociju / stanje.

4. MODUL – OČITAVANJE ZDRAVLJA
Rad s nizom grafikona povezanih sa zdravljem, provjera zdravlja, energetskih tijela, čakri, optimalne težine, koji minerali/vitamini vam trebaju ili nedostaju, rad organa, žlijezda i tjelesnih sustava, koje terapije bi vam mogle koristiti u iscjeljivanju.

Priručnik u boji uključen u cijenu, te certifikat o završetku tečaja. Prijave se primaju najkasnije do 16. studenog.
Početak: 21. studenog 2020. od 10:30 – 16 h s pauzom.
Cijena: 1.200 kn  

Za informacije i prijave molim poslati na mail [email protected]
Više info na www.multidimenzija.com